Champions League

Χάινκες: «Η Ρεάλ έχει Κριστιάνο, αλλά κι εμείς Λεβαντόφσκι»

Δεν… κώλωσε ο προπονητής της Μπάγερν.

Αισιόδοξος πως η Μπάγερν μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στη Ρεάλ εμφανίστηκε ο Γιουπ Χάινκες εν όψει του αυριανού πρώτου ημιτελικού στο Μόναχο. Δεν έδειξε, δε, να φοβάται τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Σέβομαι όλες τις ομάδες και όλους τους παίκτες. Ο Κριστιάνο έχει μια εξαιρετική καριέρα, αλλά το Champions League το κερδίζει η ομάδα που παίζει πιο καλά σαν σύνολο και μην ξεχνάμε πως κι εμείς έχουμε έναν παίκτη σαν τον Λεβαντόφσκι με 39 γκολ φέτος», ανέφερε.

Όταν του ζητήθηκε να επιλέξει μεταξύ Κριστιάνο και Λεβαντόφσκι είπε: «Αυτές είναι ερωτήσεις για τους δημοσιογράφους. Εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι με τον Ρόμπερτ. Σκοράρει πολύ, είναι ένας θετικός παίκτης που πάντα αποδίδει και κάνει τα πάντα για να είναι σε καλή κατάσταση».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης είπε: «Δεν υπάρχει φαβορί, αλλά έχω καλό προαίσθημα. Είμαι βέβαιος πως οι δύο ομάδες θα προσφέρουν πολύ όμορφο θέαμα».

Ο Χάινκες απέφυγε την κουβέντα για τη διαιτησία. «Δεν ανησυχώ. Πάντα σεβόμουν τους διαιτητές στην καριέρα μου, αύριο είναι ένας ημιτελικός Champions League και σε αυτό το επίπεδο επιλέγονται οι κορυφαίοι διαιτητές. Άρα έχω εμπιστοσύνη στον Κάιπερς, τον ξέρω και είμαι ήσυχος».

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει το πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στη Ρεάλ απέναντι στη Γιουβέντους, είπε: «Έχω τη δική μου άποψη, μπορεί να είναι λανθασμένη η απόφαση, αλλά δεν θέλω να δώσω συνέχεια σε αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x