Πορτογαλία

«Χαιρετάει» ο Λάζε από Μπενφίκα... παίζει δυνατά ο Μάρκο Σίλβα

Θέμα ωρών θεωρείται στην Πορτογαλία η απομάκρυνση του Μπρούνο Λάζε από τον πάγκο της Μπενφίκα, με τους Μάρκο Σίλβα και Ζόρζε Ζέσους να είναι εκ των υποψηφίων να τον διαδεχθούν!

Η… αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση του Μπρούνο Λάζε από τον πάγκο της Μπενφίκα έχει ξεκινήσει όπως γράφουν στην Πορτογαλία. Μάλιστα, όπως σημειώνεται εκ των πιθανών αντικαταστατών του, είναι και ο Μάρκο Σίλβα!

Ο 42χρονος πρώην προπονητής του Ολυμπιακού είναι χωρίς ομάδα για αρκετούς μήνες μετά την απόλυση του από την Έβερτον, ενώ έχει πολλούς υποστηρικτές εντός των πέριξ των Λουζιτανών, όπως επισημαίνεται...

Επίσης, εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση του Ζόρζε Ζέσους, ο οποίος ναι μεν ανανέωσε πρόσφατα με την Φλαμένγκο, ωστόσο έχει μια ρήτρα που του επιτρέπει να φύγει για κάποιους συλλόγους στην Ευρώπη.

Τέλος, σύμφωνα τουλάχιστον με δημοσίευμα της εφημερίδας «O’ Jogo», o Λάζε και οι συνεργάτες του θα συνεχίσουν να λαμβάνουν κανονικά τους μισθούς τους από τη Μπενφίκα, μέχρι να βρεθεί μια νέα ομάδα για να προπονήσουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x