Ιταλία

Χαλάει και του Σερί στη Μίλαν

Ένας ακόμη μεταγραφικός στόχος της Μίλαν φαίνεται να χάνεται, με τον Σερί να καταλήγει στη Γαλατασαράι.

Πολλά είναι τα ονόματα, τα οποία έχουν ακουστεί για τη μεταγραφική ενίσχυση της Μίλαν το φετινό καλοκαίρι, αλλά τα περισσότερα εξ αυτών δεν ντύνονται εντέλει στα «ροσονέρι».

Σύμφωνα με το «Football Italia», η ομάδα του Μάρκο Τζαμπάολο φαίνεται πως χάνει και τον Ζαν Μισέλ Σερί, ο οποίος βρίσκεται κοντά στο να ανταλλάξει υπογραφές με τη Γαλατασαράι.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ιβοριανός μέσος της Φούλαμ οδεύει προς την «τσιμ-μπομ» ως δανεικός για ένα χρόνο, με την πρωταθλήτρια Τουρκίας να διατηρεί οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή, εφόσον πειστεί για τις ικανότητές του.

Ο βασικότερος λόγος για τον οποίο πείθεται η διοίκηση της λονδρέζικης ομάδας να τον παραχωρήσει στην Τουρκία είναι, ότι η Γαλατασαράι φάνηκε πρόθυμη να πληρώσει εξ ολοκλήρου το μισθό του ποδοσφαιριστή την χρονιά του δανεισμού του, εν αντιθέσει με τη Μίλαν.

Θυμίζουμε ότι πριν από το διαφαινόμενο ναυάγιο με τον 27χρονο μέσο, οι «ροσονέρι» είδαν να χαλάει η μεταγραφή του Σένσι, ο οποίος κατέληξε στην Ίντερ, καθώς και του Βερετού, με τον Γάλλο να επιλέγει τελικά τη Ρόμα.

Την περσινή σεζόν, ο Σερί μέτρησε 32 συμμετοχές και 1 γκολ με τη Φούλαμ, χωρίς να καταφέρει να τη βοηθήσει στην αποφυγή του υποβιβασμού, ενώ έχει καταγράψει 28 συμμετοχές και 3 γκολ με την εθνική της χώρας του.

Eπιμέλεια: Κωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x