Ιταλία

Χαλαρώνουν τα μέτρα στην Ιταλία – Προς Ιανουάριο η επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες

Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας επιβεβαίωσε τη χαλάρωση των μέτρων μετά τις 4 Μαΐου, ωστόσο δύσκολα θα επιτραπεί κόσμος στις εξέδρες των γηπέδων πριν τον Ιανουάριο του 2021.

Την χαλάρωση των μέτρων που έχουν ληφθεί από τις 10 Μαρτίου στην Ιταλία για την προστασία από τον κορωνοϊό επιβεβαίωσε ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρα.

Ο Τζουσέπε Κόντε ανακοίνωσε σε συνέντευξή του στη «La repubblica» πως αυτό θα συμβεί στις 4 Μαΐου ωστόσο, ξεκαθάρισε πως δεν θα υπάρξει ολική άρση των μέτρων στην παρούσα φάση.

Οι λεπτομέρειες αναμένονται μέσα στην εβδομάδα, ωστόσο πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως τα σχολεία θα μείνουν κλειστά ως τον Σεπτέμβρη.

Όσο για το αθλητικό κομμάτι, υπάρχουν οι σκέψεις να επιτραπεί η έναρξη των προπονήσεων από τις 4 Μαΐου, ωστόσο υπάρχει πιθανότητα να ξεκινήσουν μετά τις 18 Μαΐου. Αν ισχύσει το δεύτερο ενδεχόμενο, θα καθυστερήσεις ακόμα περισσότερο η έναρξη της Serie A’.

Ωστόσο, όποτε και αν επιτραπεί η έναρξη του πρωταθλήματος, τα ματς αναμένεται να γίνονται κεκλεισμένων των θυρών ως και τον Ιανουάριο του 2021.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x