Γερμανία

Χάμες για το μέλλον του στην Μπάγερν Μονάχου: «Αν συνεχίσω να μην παίζω, θα φύγω»

Εξαιρετικά αμφίβολο είναι το μέλλον του Χάμες Ροτνρίγκες στην Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του 27χρονου Κολομβιανού.

Μόνο σίγουρη δεν μπορεί να θεωρείται η παραμονή του Χάμες Ροντρίγκες στην Μπάγερν Μονάχου μετά την ολοκλήρωση του διετούς δανεισμού του από τη Ρεάλ Μαδρίτης το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Κολομβιανός παρευρέθηκε σε εκδήλωση ενός συλλόγου φιλάθλων της Μπάγερν Μονάχου, όπου αρχικά μίλησε για τον αισθητά μειωμένο χρόνο συμμετοχής του τη φετινή σεζόν.

«Η κατάσταση είναι τελείως διαφορετική σχετικά με την περσινή σεζόν. Με το νέο τεχνικό επιτελείο, δεν παίζω τόσο πολύ», τόνισε αρχικά και συνέχισε, απαντώντας στις φήμες αποχώρησής του από τους πρωταθλητές Γερμανίας.

«Δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα. Αν συνεχίσω να μην έχω χρόνο συμμετοχής θα φύγω. Παρ’ όλα αυτά, θα ήθελα να μείνω, διότι αισθάνομαι την αγάπη των φιλάθλων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάμες.

Ο κορυφαίος σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας εντάχθηκε στους Βαυαρούς το καλοκαίρι του 2017 και, παρά το γεγονός πως την πρώτη του σεζόν αγωνίστηκε αρκετά, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις, μετά την έλευση του Νίκο Κόβατς στον πάγκο της Μπάγερν, ο χρόνος συμμετοχής του έχει μειωθεί κατακόρυφα.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x