Ισπανία

Χάμες στο προσκήνιο, Έρικσεν στο... παρασκήνιο για Ατλέτικο

Ο Κρίστιαν Έρικσεν φέρεται να θεωρείται η εναλλακτική λύση για την Ατλέτικο Μαδρίτης, εάν «χαλάσει» η μεταγραφή του Χάμες Ροντρίγκες.

Το όνομα του Κρίστιαν Έρικσεν ανεβάζει όλο και ψηλότερα στην ατζέντα της η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Marca», οι «ροχιμπλάνκος» έχουν καταστρώσει το plan b γύρω από τον Δανό μεσοεπιθετικό της Τότεναμ, αν η υπόθεση του Νο1 στόχου, Χάμες Ροντρίγκες, δεν έχει θετική έκβαση.

Η περίπτωση του Κολομβιανού άσου της Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να απασχολεί έντονα τους ιθύνοντες της Ατλέτικο, όμως, φαίνεται ότι εκείνοι προετοιμάζουν το έδαφος μιας ανεπιτυχούς κατάληξης.

Με δεδομένο ότι οι «μερένχες» δεν έριξαν τις απαιτήσεις τους στις προσφορές της Νάπολι για τον Χάμες, ο βαθμός δυσκολίας θα δυσκολέψει εν προκειμένω για τη «μισητή» της συμπολίτισσα.

Αυτή η πιθανότητα έχει οδηγήσει την Ατλέτικο να στραφεί στον Έρικσεν, ο οποίος αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο της Ρεάλ στην αρχή του «παζαριού», με την Τότεναμ να κοστολογεί τον αρχηγό της εθνικής Δανίας στα 70 εκατομμύρια ευρώ.

Επισημαίνεται ότι το ενδιαφέρον αυτό προκύπτει μερικά μόλις εικοσιτετράωρα μετά τη μετακίνηση του Κίεραν Τρίπιερ από τους Λονδρέζους στην Ατλέτικο.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x