Γερμανία

Χάμες: «Χαρούμενος που πέτυχα το πρώτο μου γκολ με την Μπάγερν»

Ο Χάμες Ροντρίγκες ήταν αναμφισβήτητα ο πρωταγωνιστής της χθεσινής αναμέτρησης με την Σάλκε, με τον Κάρλο Αντσελότι να κάνει ειδική μνεία στον παίκτη.

Ο διεθνής Κολομβιανός επιθετικός χαφ της Μπάγερν Μονάχου, Χάμες Ροντρίγκες στη χθεσινή αναμέτρηση με την Σάλκε, ήταν ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα, καθώς κέρδισε το πέναλτι με το οποίο προήλθε το 1-0 της ομάδας του, πέτυχε το δεύτερο τέρμα, ενώ δημιούργησε άλλο ένα γκολ.

Η εμφάνιση αυτή με σκορ 3-0, απέναντι στους «βασιλικούς μπλε», όπως είναι φυσικό, δεν παρέμεινε ασχολίαστη από τον προπονητή των Βαυαρών, Κάρλο Αντσελότι, που έκανε ειδική μνεία στην εκπληκτική εμφάνιση του νέου μεταγραφικού αποκτήματος των πρωταθλητών Γερμανίας, από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την μορφή δανεισμού.
Συγκεκριμένα, ο Ιταλός τεχνικός της Μπάγερν δήλωσε για την εμφάνιση του μέσου από την Κολομβία πως «ο Χάμες έπαιξε πολύ καλά, ήταν συνεργάσιμος με καλούς συνδυασμούς. Φυσικά και δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος».

Τέλος, ο Χάμες Ροντρίγκες, με ανάρτησή του σε λογαριασμό που διαθέτει στο twitter, έγραψε, πως είναι χαρούμενος που πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Μπάγερν.




Επιμέλεια: Γιώργος Κορολής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x