Ιταλία

Ξέσπασμα κατά Αλέγκρι από φίλους της Γιουβέντους στο twitter

Αγανακτισμένοι με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι αρκετοί φίλοι της Γιουβέντους, μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League. Μάλιστα, στο twitter έχει δημιουργηθεί το hashtag Allegriout.

Παρά την πενταετή επιτυχημένη θητεία του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στην τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους, πολλοί φίλοι της «Γηραιάς Κυρίας» είναι απογοητευμένοι και αγανακτισμένοι με τον Ιταλό τεχνικό, μετά τον αποκλεισμό από το Champions League.

Συγκεκριμένα, στο twitter έχει δημιουργηθεί το #Allegriout, σε μία κίνηση οπαδών της Γιουβέντους που επιθυμούν την απομάκρυνση του έμπειρου προπονητή από το Τορίνο.

«Αν έχεις έστω και λίγη αξιοπρέπεια, παραιτήσου», «Σε πέντε χρόνια δεν έχεις κάνει τίποτα», «Σε παρακαλώ Αλέγκρι πήγαινε στη Γαλατασαράι», «Αλήθεια, οι προπονητές της Γιουβέντους θέλουν να κατακτήσουν το Champions League; Η απόφαση να κρατήσουμε τον Αλέγκρι ήταν λανθασμένη», «Ανακοινώστε το αμέσως τώρα, απολύστε τον Αλέγκρι», είναι μερικά από τα μηνύματα φίλων της πρωταθλήτριας Ιταλίας στα social media.













Επιμέλεια: Χρήστος Παπαζώης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x