Ιταλία

Χαμός μεταξύ της Γουάντα Νάρα και της αδερφής του Ικάρντι

Ρήξη στην οικογένεια Ικάρντι. Η αδερφή του Μάουρο έριξε τα... βέλη της προς την Γουάντα Νάρα, η οποία της απάντησε και απείλησε με μηνύσεις.

Ένας μικρός χαμός επικρατεί στην οικογένεια του Ικάρντι!

Η αδερφή του Μάουρο, που συμμετέχει σε ένα ριάλιτι, αναφέρθηκε στην σχέση του ποδοσφαιριστή με την Γουάντα Νάρα και πέταξε... κεραυνούς εναντίον της 32χρονης. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως αν ο Αργεντινός ήταν κρεοπώλης δεν θα ήταν μαζί του, ενώ υποστήριξε πως η ίδια δεν θα ήταν με έναν αντρα που είναι επτά χρόνια μικρότερός της.

«Εγώ δεν θα ήμουν ποτέ με έναν άνδρα που ήταν επτά χρόνια νεότερός μου, προσπαθώντας να τον αλλάξω. Εάν ήταν κρεοπώλης, δεν θα ήταν εκεί. Δεν θέλω ένα ευρώ από τον αδερφό μου, αλλά την αγάπη του. Η Γουάντα Νάρα ρίχνει συνέχεια ξύλα στη φωτιά», ήταν το καυστικό σχόλιο της αδερφή του Ικάρντι για την Γουάντα Νάρα.

Η Γουάντα Νάρα δεν το άφησε να περάσει έτσι και απάντησε, απειλώντας μάλιστα με μηνύσεις.

«Πρέπει να σταματήσει να χρησιμοποιεί το όνομα και την εικόνα της ίδιας και της οικογένειάς της για να αποκτήσει δημοφιλία και οικονομικά προνόμια», έγραψε μεταξύ άλλων στο twitter και ανέφερε πως αν συνεχιστεί αυτό θα προχωρήσει σε μηνύσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x