Αγγλία

Χαμός στο Twitter για το πιθανό όνομα του νέου γηπέδου της Γουέστ Χαμ

Δεν πήραν και τόσο «ζεστά» οι φίλοι της Γούεστ Χαμ την περίπτωση να πάρει το νέο τους γήπεδο όνομα από σούπερ μάρκετ.

Η Γουέστ Χαμ άφησε το ιστορικό Boleyn Ground στο τέλος της προηγούμενης σεζόν και από φέτος θα αγωνίζεται στο Ολυμπιακό Στάδιο του Στράτφορντ. Όταν όμως οι οπαδοί της ομάδας άκουσαν πως υπάρχει πιθανότητα το γήπεδο να μετονομαστεί σε Tesco Stadium δεν τρελάθηκαν και απ' την χαρά τους.

Η Tesco είναι αλυσίδα σούπερ μάρκετ και μάχεται ώστε το νέο γήπεδο των «σφυριών» να φέρει το όνομα της. Η ομάδα από το Λονδίνο ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία για χορηγία με την Ινδική εταιρία, Mahindra Group, αλλά από την στιγμή που οι συζητήσεις «πάγωσαν», το πολυκατάστημα τροφίμων έχει ξαναμπεί πολύ δυνατά στην «κούρσα», σύμφωνα με την «Daily Mail».

Το γήπεδο είχε χτιστεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 και ένα μέρος εσόδων για την κατασκευή του είχε έρθει από φορολογούμενους οπαδούς της αγγλικής ομάδας, που επ’ ουδενί δεν θέλουν να πάρει το όνομα της Tesco, αφού θα γίνουν περίγελος των φιλάθλων άλλων ομάδων.

Πάντως οι υποστηρικτές τόσο της Γουέστ Χαμ όσο και άλλων συλλόγων δεν έχασαν την ευκαιρία να κάνουν πλάκα στο Twitter, ανεβάζοντας ξεκαρδιστικά σχόλια. Άλλοι κορόιδευαν τον επιθετικό της ομάδας, Άντι Κάρολ, άλλοι έδειχναν το εισιτήριο διαρκείας για την νέα χρονιά και άλλοι ένιωθαν ζαλισμένοι από την τροπή που ίσως πάρουν τα πράγματα.

Εδώ μερικά από τα tweets
















Επιμέλεια: Χάρης Αργυράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x