Ιταλία

Χάμσικ: «Δεν ένιωθα έτοιμος να πάω στην Γιουβέντους ή στη Μίλαν»

Την πρόθεσή του να «κλείσει» την καριέρα του στη Νάπολι εξέφρασε ο Μάρεκ Χάμσικ, ο οποίος αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον που έδειξαν στο παρελθόν για την περίπτωση του η Γιουβέντους αλλά και η Μίλαν.

Να «κρεμάσει τα παπούτσια του» φορώντας τη φανέλα της Νάπολι θέλει ο Μάρεκ Χάμσικ. Ο Σλοβάκος μέσος αναφέρθηκε στις προτάσεις που δέχτηκε στο παρελθόν από Γιουβέντους αλλά και Μίλαν, ενώ αναφέρθηκε και στο ρεκόρ του Μαραντόνα που θα σπάσει εφόσον πετύχει τρία γκολ ακόμη με τους παρτενοπέι.

«Δεν σκέφτομαι να φύγω απ’τη Νάπολι. Στο παρελθόν απέρριψα προτάσεις της Γιουβέντους και της Μίλαν επειδή δεν ένιωθα έτοιμος. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Θα ήθελα να κλείσω εδώ την καριέρα μου, ίσως μετά την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος. Ελπίζω όμως να μην χρειαστώ να περιμένω μέχρι τα 40 μου», είπε.

Όσον αφορά το ρεκόρ του Ντιέγκο Μαραντόνα που είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών: «Πραγματικά ελπίζω να τα καταφέρω. Ο Μαραντόνα είναι θεός εδώ και θα ήταν καταπληκτικό να βρίσκεσαι πάνω απ’ αυτόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x