Ιταλία

Χάμσικ: «Θέλω να δοκιμάσω κάτι νέο»

Ο αρχηγός της Νάπολι αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα, ενώ ο πατέρας του συζητάει με συλλόγους από την Κίνα.

Η απογοήτευση από την απώλεια του πρωταθλήματος φαίνεται πως είναι η κύρια αιτία που ο Μάρκε Χάμσικ σκέφτεται να φύγει από τη Νάπολι. Ή τουλάχιστον κάτι τέτοια άφησε να εννοηθεί, μιλώντας σε ιταλικά ΜΜΕ: «Πιστέψαμε πως φέτος θα μπορούσαμε επιτέλους να πάρουμε το Scudetto. Είμαι απογοητευμένος που χάσαμε ξανά τον τίτλο. Λυπάμαι, διότι οι υπέροχοι οπαδοί μας αξίζουν αυτόν τον θρίαμβο, και τους ευχαριστώ για την μεγάλη στήριξή τους. Έχω μείνει τόσο καιρό εδώ, δίνοντας όλη μου τη δύναμη. Ίσως τώρα είναι η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο».

Μάλιστα ο πατέρας του 30χρονου Σλοβάκου βρίσκεται σε συζητήσεις με τρεις ομάδες από την Κίνα ενώ ο ίδιος δήλωσε πως: «Οι πιθανότητες να μετακομίσει ο γιος μου στην Ασία το καλοκαίρι είναι 60-40. Το ενδιαφέρον τους είναι μεγάλο αλλά οι διαπραγματεύσεις δεν είναι εύκολες. Το πρόβλημα είναι πως στην Κίνα η μεταγραφική περίοδος δεν είναι τώρα αλλά τον χειμώνα».

Επίσης τονίζει πως ο Χάμσικ έχει 3ετές συμβόλαιο με τη Νάπολι, οπότε: «Όλα εξαρτώνται από τους μάνατζερ και τον εργοδότη του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x