Γαλλία

Χάνει 375.000 ευρώ ο Νεϊμάρ λόγω… κακής διαγωγής

«Τσουχτερό» το πρόστιμο που επιβλήθηκε στο Νεϊμάρ λόγω της απουσίας του από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακριβά θα πληρώσει την αποχή του από την καλοκαιρινή προετοιμασία της Παρί Σεν Ζερμέν ο Νεϊμάρ.

Για την ακρίβεια, δεν θα την πληρώσει αλλά αντ’ αυτού θα χάσει 375.000 ευρώ από το… μηνιάτικο του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής Marca, ο Βραζιλιάνος σταρ έχει υπογράψει ειδικό όρο στο συμβόλαιο ο οποίος προβλέπει μπόνους για την επίδειξη καλής συμπεριφοράς σε όλες τις δραστηριότητες του συλλόγου.

Με αυτά που (δεν) κάνει, ωστόσο, ο Νεϊμάρ το τελευταίο διάστημα ως παίκτης των Παριζιάνων, θα χρεωθεί με το διόλου ευκαταφρόνητο αυτό ποσό, την ίδια ώρα που παραμένει «φευγάτος» από τη γαλλική πρωτεύουσα.

Ο ειδικός αυτός όρος, πάντα σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, δεν αποτελεί φαινόμενο μόνο του συμβολαίου του 27χρονου Βραζιλιάνου, αλλά γενικότερη ρύθμιση στα συμβόλαια των παικτών του γαλλικού πρωταθλήματος.

Η επιβολή επιπρόσθετων προστίμων για κρούσματα απειθαρχίας και κακής διαγωγής δεν υφίσταται στο γαλλικό σύστημα με αποτέλεσμα να συμπυκνώνονται σε έναν όρο στη σύμβαση του κάθε παίκτη.

Ανάλογες κρατήσεις από το μισθό ποδοσφαιριστών έχουν υπάρξει στο πρόσφατο παρελθόν στις τάξεις της Παρί και για τους Σερτζ Οριέ, Αντριέν Ραμπιό, Έντινσον Καβάνι και Μαρκίνιος.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x