Ισπανία

Χάνει Μέσι και Μαστσεράνο η Μπαρτσελόνα εάν η Αργεντινή παίξει μπαράζ

Τις υπηρεσίες του Λιονέλ Μέσι και του Χαβιέρ Μαστσεράνο στο εντός έδρας ματς με την Σεβίλλη θα στερηθεί η Μπαρτσελόνα, εφόσον η Αργεντινή διεδικήσει την πρόκρισή της στο Μουντιάλ σε αγώνες μπαράζ!

Θα έχει… πρόβλημα η Μπαρτσελόνα εάν η Αργεντινή διεκδικήσει την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο μέσω της διαδικασίας των αγώνων μπαράζ.

Συγκεκριμένα, εφόσον η «αλμπισελέστε» πάρει την 5η θέση και κληθεί να αντιμετωπίσει τη Νέα Ζηλανδία σε διπλά ματς, τότε οι Λιονέλ Μέσι και Χαβιέρ Μαστσεράνο δεν θα αγωνιστούν κατά πάσα πιθανότητα στο εντός έδρας ματς της Μπαρτσελόνα με την Σεβίλλη.

Αυτό θα συμβεί καθώς το παιχνίδι με τη Νέα Ζηλανδία εκτός έδρας είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί τρεις ημέρες μετά την αναμέτρηση των «μπλαουγκράνα» για το ισπανικό πρωτάθλημα. Εάν αναλογισθεί κανείς, μάλιστα, την απόσταση των δύο χωρών (19.402 χιλιόμετρα) αλλά και την διαφορά ώρας, η Αργεντινή καλείται να πάει μερικές ημέρες νωρίτερα στη Ν. Ζηλανδία ώστε οι παίκτες της να εγκλιματιστούν στις συνθήκες!

Βέβαια, το πρόβλημα δεν θα το έχει μόνο η Μπαρτσελόνα αλλά και η Σεβίλλη, εφόσον η Αργεντινή πάει στα μπαράζ. Καθώς στην αποστολή θα βρίσκονται λογικά και τρεις ποδοσφαιριστές των Ανδαλουσιάνων (Μπανέγα, Μερκάδο, Πισάρο).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x