Champions League

Χάνει Σίλβα και Αγουέρο ενόψει Χόφενχαϊμ η Σίτι

Τις υπηρεσίες πολλών παικτών θα στερηθεί ο Πεπ Γκουαρντιόλα ενόψει Χόφενχαϊμ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Με στόχο να διασφαλίσει την πρώτη θέση του έκτου ομίλου, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Τετάρτη τη Χόφενχαϊμ για την τελευταία αγωνιστική, έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση στη φάση των «16» του Champions League.

O Πεπ Γκουαρντιόλα δεν θα έχει στη διάθεσή του τέσσερις παίκτες.

Ο Νταβίντ Σίλβα τραυματίστηκε στην ήττα της Σίτι από την Τσέλσι το περασμένο Σαββατοκύριακο και ο Γκουαρντιόλα αποκάλυψε ότι ο Ισπανός θα είναι εκτός για μερικές εβδομάδες κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει τόσο το παιχνίδι κόντρα στους Γερμανούς, όσο και το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Έβερτον.

Όσον αφορά τον Σέρχιο Αγουέρο που έχασε τα τελευταία παιχνίδια για την Premier League, ούτε εκείνος θα αγωνιστεί κόντρα στη Χόφενχαϊμ, αν και είναι πιθανό να προλάβει το παιχνίδι κόντρα στην Έβερτον για το πρωτάθλημα.

Εκτός αποστολής και ο Φερναντίνιο χωρίς να έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό αν πρόκειται για πρόβλημα τραυματισμού ή για επιλογή του Καταλανού τεχνικού να δώσει ανάσες στον έμπειρο Βραζιλιάνο.

Κέβιν Ντε Μπρόινε και Ντανίλο, Μπέντζαμιν Μεντί και Κλαούντιο Μπράβο είναι επίσης νοκ-αουτ για το ματς της Τετάρτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x