Γερμανία

Χάνει τον Καλιγκιούρι για δύο μήνες η Σάλκε!

Τραυματίας αποχώρησε από το χθεσινό ματς Κυπέλλου της Σάλκε με την Χέρτα ο Ντάνιελ Καλιγκιούρι και η σημερινή διάγνωση έδειξε ρήξη συνδέσμου στο γόνατο που τον κρατούν εκτός για οκτώ εβδομάδες.

Ακριβά «πλήρωσε» η Σάλκε την πρόκρισή της στα προημιτελικά του γερμανικού Κυπέλλου, μετά τη χθεσινή της επικράτηση με 3-2 στην παράταση απέναντι στην Χέρτα Βερολίνου, στην «Φέλτινς Αρένα»...

Κι αυτό γιατί, οι «κένιγκσμπλαου» όχι μόνο είδαν τον Ντάνιελ Καλιγκιούρι να τραυματίζεται στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης, αλλά οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα ο Γερμανός άσος επιβεβαίωσαν τα… χειρότερα.

Μερική ρήξη εσωτερικού συνδέσμου στο γόνατο ήταν η διάγνωση του ιατρικού επιτελείου της Σάλκε, με αποτέλεσμα ο Καλιγκιούρι να χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον οκτώ εβδομάδες!

Ο 32χρονος άσος, που «έφτιαξε» το 2-2 για τον Αμίν Χαρίτ προτού αντικατασταθεί τελικά στο πρώτο λεοπτό της παράστασης, έχει παίξει και στα 20 ματς της ομάδας του Γκελζενκίρζχεν στη φετινή Bundesliga μετρώντας ένα γκολ και τέσσερις ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x