Stoiximan Super League

Χάνουν σχεδόν όλο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας Βιγιαφάνιες και Μολέδο!

Για τις επόμενες δύο εβδομάδες οι Βιγιαφάνιες και Μολέδο θα ακολουθήσουν ατομικό πρόγραμμα, κάτι που σημαίνει πως θα χάσουν μεγάλο διάστημα από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Τέχελεν.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες όσο και ο Ροντρίγκο Μολέδο άνοιξαν τη νέα χρονιά έχοντας προίκα τα προβλήματα τραυματισμών από το φινάλε των πλέι-οφ. Και οι δύο όπως ενημέρωσε επίσημα την Τετάρτη το ιατρικό τιμ των πράσινων θα χάσουν ένα μεγάλο μέρος από το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας που θα διεξαχθεί στο Τέχελεν από τις 6 έως τις 15 Ιουλίου.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του ιατρικού τιμ ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός κατά το διάστημα της άδειάς του παραπονέθηκε για πόνους στην περιοχή του διαστρέμματος που είχε υποστεί στην αριστερή ποδοκνημική. Τόσο η εξέταση που έκανε την Τρίτη όσο και η μαγνητική που υποβλήθηκε την Τετάρτη, έδειξαν ικανοποιητική επούλωση αλλά και μια φλεγμονή στους έξω συνδέσμους. Έτσι, το ιατρικό επιτελείο του Τριφυλλιού αποφάσισε πως ο παίκτης θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα για τουλάχιστον δύο εβδομάδες κι στη συνέχεια θα επανεξεταστεί.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση για το ίδιο διάστημα θα ακολουθήσει ατομικό και ο Ροντρίγκο Μολέδο. Ο Βραζιλιάνος έπειτα από το κάταγμα έκανε στην πατρίδα του επέμβαση στη ρινική κοιλότητα με μοσχεύματα χόνδρου. Ο παίκτης βρίσκεται ακόμη σε φάση ανάρρωσης και πρέπει να επανέλθει πλήρως η αναπνευστική του λειτουργία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x