Επίθεση κατά των FIFA και UEFA, που απέτυχαν, όπως αναφέρει, να καθαρίσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, εξαπολύει βρετανική ιστοσελίδα!

Συγκεκριμένα, το ''insideworldfootball.com'', με αφορμή και τις δηλώσεις του Βίτορ Μέλο Περέιρα για στημένα παιχνίδια στη Football League (τις οποίες, πάντως, ο Προτογάλος διέψευσε), κάνει λόγο για χάος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ακόμη μεγαλύτερο από ό,τι προτού αναλάβει η Επιτροπή Εξομάλυνσης πριν έναν χρόνο, ενώ σημειώνει πως ο ρόλος της παγκόσμιας ομοσπονδίας «φαίνεται να είναι (και πάλι) πολιτικός, αντί να προσφέρει τη βάση για ένα πιο έντιμο και διαφανές ποδόσφαιρο στη χώρα».

Για τη Football League, δε, σημειώνει πως «είναι ένα πρωτάθλημα χωρίς επαρκείς χορηγίες, ούτε και σωστή τηλεοπτική κάλυψη».

Στο ίδιο δημοσίευμα, εξάλλου, σημειώνεται πως έγιναν λανθασμένες επιλογές προσώπων ως προς την Επιτροπή Εξομάλυνσης, αλλά και στη διαιτησία, ενώ το υφυπουργείο Αθλητισμού δεν βοηθάει καθόλου την κατάσταση.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ