Stoiximan Super League

Χαρίσης: «Θέλουμε να πάρουμε άμεσα κάποιον τίτλο»

Ξεχωριστή στιγμή για τον ίδιο χαρακτήρισε ο Χάρης Χαρίσης την έξοδο του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League, ενώ τόνισε πως ο επόμενος στόχος είναι η άμεση κατάκτηση κάποιου τίτλου.

Γεμάτη μαθήματα ήταν για τον Χάρη Χαρίση η πρώτη του σεζόν στον ΠΑΟΚ και υπογράμμισε πως ήταν ξεχωριστή στιγμή για τον ίδιο η έξοδο της ομάδας στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεαρός μέσος μετά το τέλος της αναμέτρησης

Για τη χρονιά που ολοκληρώνεται: «Για μένα μία πολύ δύσκολη χρονιά λόγω των τραυματισμών που είχα. Παράλληλα οι μεγαλύτεροι συμπαίκτες μου, με βοήθησαν να αλλάξω τρόπο σκέψης. Άλλαξα πολλά πράγματα στη ζωή μου, τη διατροφή μου, πολλά... Οι μεγάλοι όπως ο Τζαβέλλας, ο Τζιόλης, ο Αθανασιάδης, ο Μαλεζάς με βοήθησαν να αλλάξω τρόπο σκέψης. Ίσως αυτό είναι το μυστικό και για την επόμενη χρονιά, για να συνεχίσω να είμαι στο 100% και να μην έχω τραυματισμούς».

Για τα πλέι οφ: «Μέσα στη χρονιά είχαμε έλλειψη εμπειρίας σε μερικά παιχνίδια, δηλαδή οι έμπειροι παίκτες μας, δεν έφταναν. Όσο περνούσε ο καιρός όμως, μας βοήθησαν όλους. Όπως είχα ξαναπεί, πριν τα πλέι οφ είπαμε ότι πάμε για να κερδίσουμε ή να μη χάσουμε όλα τα παιχνίδια και έτσι έγινε…».

Για το φινάλε της σεζόν: «Μέσα στη χρονιά δώσαμε λύπες στον κόσμο μας, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, αλλά κλείνει με τον καλύτερο τρόπο για εμάς, έτσι όπως εξελίχθηκε».

Για τη σημασία της συμμετοχής στο Champions League: «Εγώ όλη τη χρονιά πήρα πολλά μαθήματα από τον ΠΑΟΚ. Το θέμα του Champions League είναι κάτι ξεχωριστό για μένα. Η αποψινή είναι η πιο ωραία βραδιά μου στο ποδόσφαιρο και θα δουλέψουμε όλοι σκληρά για να κάνουμε αυτό που πρέπει».

Για τον δικό του προσωπικό στόχο: «Αυτό που θέλω εγώ είναι να πάρουμε κάποιον τίτλο όσο πιο άμεσα γίνεται».

Για τη σχέση του με τον Γιώργο Τζαβέλλα: «Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που φτιάχνει τα αποδυτήρια και δε τα χαλάει, όπως λένε πολλοί... Μς έχει από κοντά, μερικές φορές μας βρίζει, αλλά το κάνει για το καλό μας, για να μάθουμε».

Για το τι θα έλεγε σε κάποιον παίκτη αν τον ρωτούσε για τον ΠΑΟΚ: «Θα έλεγα τα καλύτερα, γιατί είναι μία ομάδα που εμπιστεύεται και δίνει ευκαιρίες στους Έλληνες ποδοσφαιριστές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x