Ισπανία

«Χαρούμενος στη Ρεάλ ο Ρονάλντο - εδώ θα κλείσει την καριέρα του»

Σύμφωνα με τη μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο ο γιος της δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά αντιθέτως επιθυμεί να κλείσει την καριέρα του στους «μερένγχες».

Τέλος στα σενάρια που θέλουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρεί το καλοκαίρι από τη Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε η μητέρα του Πορτογάλου άσου. Ακόμη, επισήμανε ότι ο γιος της είναι ευτυχισμένος στην Ισπανία και θέλει να κλείσει την καριέρα στη «βασίλισσα».

Το τελευταίο διάστημα το όνομα του διεθνούς άσου έχει συνδεθεί έντονα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με ομάδες από το MLS. Συγκεκριμένα, η μητέρα του 31χρονου σταρ ανέφερε: «Ο Κριστιάνο είναι πολύ χαρούμενος στη Ρεάλ Μαδρίτης και θέλει να τελειώσει την καριέρα του εδώ. Ο γιος μου έχει μία πολύ ισχυρή προσωπικότητα σαν εμένα, ποτέ δεν συμβιβάζεται με τα λίγα. Καμιά φορά βέβαια αυτό είναι και από τα αρνητικά του χαρακτήρα του».

Μέχρι στιγμής ο «CR7» έχει πετύχει 47 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, με τον τραυματισμό όμως που αποκόμισε στο παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ να τον έχει αναγκάσει να χάσει το πρώτο παιχνίδι για την ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάντσεστερ Σίτι και δύσκολα θα προλάβει τον επαναληπτικό την ερχόμενη Τρίτη.

Επιμέλεια: Χρήστος Γκίνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x