Stoiximan Super League

«Χάσαμε χωρίς να… κινδυνεύσουμε»

«Τσάμπα ήττα» που προήλθε από ένα… φθηνό γκολ ήταν αυτή που υπέστη ο Πανθρακικός απ’ τη SKODA Ξάνθη, σύμφωνα με τον Άκη Μάντζιο.

Τον αντιφατικό τρόπο με τον οποίο, κατά τη γνώμη του, ηττήθηκε ο Πανθρακικός απ’ τη SKODA Ξάνθη (1-0) περιέγραψε ο Άκης Μάντζιος.

Ο τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής τόνισε ότι εκείνη ήλεγχε τον ρυθμό στο παιχνίδι. Ένα «φθηνό γκολ» ωστόσο -όπως το χαρακτήρισε- κόστισε μια ήττα χωρίς ο αντίπαλος να είναι καλύτερος.

«Θεωρώ ότι ήταν ένα μέτριο παιχνίδι από πλευράς φάσεων. Νομίζω ότι ελέγχαμε πλήρως τον ρυθμό. Δεν κινδυνεύσαμε καθόλου από τη Ξάνθη. Ήμασταν διαβασμένοι καλά, αλλά το σημείο όπου μπήκε το γκολ και ο τρόπος μας με τον οποίο έγινε, μας στεναχωρεί.

Το γκολ μπήκε όταν παίζαμε με 10 παίκτες. Ήταν ένα φθηνό γκολ για ομάδα Σούπερ Λιγκ. Από εκεί και μετά προσπαθήσαμε να γίνουμε απειλητικοί, αλλά δεν τα καταφέραμε. Οι παίκτες μου έκαναν μεγάλη προσπάθεια και δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο»
, ανέφερε αρχικά.

Κι αφού τόνισε χαρακτηριστικά πως «χάσαμε την αναμέτρηση χωρίς η μπάλα να μπει στην περιοχή μας και με βάση την εικόνα μας, αξίζαμε τον βαθμό της ισοπαλίας», κατέληξε: «Μας στεναχωρεί ο τραυματισμός του Εμπόου που έχει κάταγμα στα πλευρά. Θα είναι μία μεγάλη απώλεια για μας. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε για την συνέχεια του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x