Stoiximan Super League

Χασάν: «Ανυπομονούσα για το γκολ, το σημαντικότερο είναι η νίκη»

Χαρούμενος για το πρώτο γκολ που πέτυχε με τη φανέλα του Ολυμπιακού, εμφανίστηκε ο Αχμέντ Χασάν, ο οποίος έδωσε τη νίκη στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Στη σημασία που έχει για τον επιθετικό να πετυχαίνει γκολ, με τα οποία ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή του, στάθηκε ο Αχμέντ Χασάν, που μίλησε στη Nova, μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο. Ο Αιγύπτιος επιθετικός σκόραρε στο 92’ και χάρισε στην ομάδα του τη νίκη, με την οποία έμεινε μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, μετά την ολοκλήρωση της τέταρτης αγωνιστικής.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το γκολ που πέτυχε: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι πέτυχα γκολ. Από τότε που ήρθα στον Ολυμπιακό ανυπομονούσα τη στιγμή που θα έρθει το γκολ. Ευτυχώς ήρθε. Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι οι 3 βαθμοί».

Για το αν το αφιερώνει κάπου: «Το γκολ το αφιερώνω στον πατέρα μου, στην μητέρα, γενικότερα στην οικογένεια μου και φυσικά σ' όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού».

Για το πως ένιωσε που σκόραρε: «Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα για τον επιθετικό να σκοράρει. Όταν βάζει γκολ ο επιθετικός σίγουρα ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση του. Τώρα πρέπει να το ξεχάσω και να συνεχίσω να δουλεύω ακόμα πιο σκληρά»

Για τα γκολ που πετυχαίνει ο Ολυμπιακός στο τέλος: «Όλες οι μεγάλες ομάδες πρέπει να πιστεύουν ότι θα σκοράρουν μέχρι το τέλος. Ο προπονητής, μας έχει πει να παλεύουμε τους αγώνες μέχρι το τέλος. Σήμερα, όπως και την προηγούμενη φορά καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι στο τέλος. Ήταν τρομερό το σκηνικό στο τέλος του αγώνα, καθώς πανηγυρίζαμε με τους οπαδούς μας. Εγώ ειδικά, που πέτυχα το γκολ ένιωσα υπέροχα».

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι πρώτος: «Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε την βαθμολογία. Σημαντικότερο απ’ όλα είναι να κοιτάμε να παίρνουμε τους 3 βαθμούς από κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι της Πέμπτης. Μετά το παιχνίδι του Κυπέλλου θα έχουμε το μυαλό μας στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και θα συγκεντρωθούμε σ’ αυτή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x