Europa League

Χασάν: «Ήταν φανταστική βραδιά, πρέπει να τα δώσουμε όλα»

Ενθουσιασμένος με το ματς που έκανε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ντουντελάνζ παρουσιάστηκε ο Χασάν στις δηλώσεις του.

Ο Ολυμπιακός ήταν σαρωτικός κόντρα στην Ντουντελάνζ και ο Χασάν, ο οποίος σημείωσε το πέμπτο τέρμα των «ερυθρόλευκων» χαρακτήρισε φανταστική τη βραδιά για την ομάδα του.

Ακόμη, αναφέρθηκε στο τι πρέπει να κάνουν οι Πειραιώτες για να διεκδικήσουν την πρόκριση στους «32» του Europa League, τονίζοντας ότι πρέπει να μπει δυνατά και με Μπέτις και με Μίλαν, αλλά και φυσικά πως πρέπει να κάνουν μεγάλη προσπάθεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για το αποψινό ματς: «Από τη μεριά μας πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, είχαμε πολύ καλή απόδοση. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν καταφέραμε να βάλουμε περισσότερα γκολ, ωστόσο ήταν μια φανταστική βραδιά».

Για τα επόμενα παιχνίδια: «Έχουμε 7 βαθμούς. Πρέπει να τα δώσουμε όλα, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, όπως κάνουμε πάντα, στα επόμενα δύο παιχνίδια. Θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μπούμε δυνατά και στα δύο παιχνίδια».

Για το αν αισθάνεται πιο τυχερός τελευταία, δεδομένου ότι πλέον σκοράρει πιο εύκολα: «Ήμουν τραυματίας όπως γνωρίζετε στα δύο τελευταία παιχνίδια. Η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησε η ομάδα έχοντας πολλές ευκαιρίες. Στα πρώτα παιχνίδια και να μην πετυχαίνει τόσα γκολ όσα και οι ευκαιρίες. Έχουν προσπαθήσει όλοι να το αλλάξουν αυτό, να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που δημιουργούνται. Το ίδιο κάνω κι εγώ. Τα πράγματα έχουν αρχίσει να διορθώνονται. Θα κάνουμε τα πάντα ώστε να μπορέσουμε να έχουμε μία καλή χρονιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x