Stoiximan Super League

Χασάν: «Μου λείπετε όλοι στην ομάδα, όλα θα γίνουν όπως πριν, μείνετε σπίτι και ασφαλείς» (video)

Το πόσο του λείπουν οι συμπαίκτες του και το γήπεδο, εξέφρασε μέσα από τα social media του Ολυμπιακού, ο Χασάν, που έστειλε και μήνυμα αισιοδοξίας, ενώ ευχαρίστησε και τους εργαζόμενους στην υγεία.

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο και ο Χασάν έστειλε το δικό του μήνυμα, μέσα από τα social media του Ολυμπιακού, για τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

«Γεια σε όλους. Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ σε όλους τους εργαζόμενους της υγείας. Τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, όλους όσοι κάνουν το καλύτερο που μπορούν για να βοηθήσουν τους άλλους. Δεύτερον, θέλω να πω σε όλους εμάς να είμαστε πειθαρχημένοι αυτές τις κρίσιμες μέρες. Είναι περίεργο και παράξενο για όλους, όμως πρέπει να σεβαστούμε τους κανόνες, να μείνουμε σπίτι όσο περισσότερο μπορούμε και να βγαίνουμε μόνο όταν είναι ανάγκη.

Επίσης θέλω να σας πω ότι μου λείπετε όλοι στην ομάδα, στο γήπεδο. Θέλω να σας δω, τους φιλάθλους, τους συμπαίκτες μου και όλους στην ομάδα στο ‘Καραϊσκάκη’ και είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα είναι όλα όπως πριν.

Μου λείπετε πραγματικά και εύχομαι να σας δω σύντομα στο ‘Καραϊσκάκη’. Μείνετε σπίτι και μείνετε ασφαλείς»
, ανέφερε ο Αιγύπτιος φορ των «ερυθρολεύκων».

Δείτε το μήνυμά του:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x