Europa League

Χασάν: «Υπήρχαν κάποιες διαιτητικές αποφάσεις που άλλαξαν το παιχνίδι»

Στις χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τη Μπέτις στάθηκε ο Αχμέντ Χασάν, που άφησε αιχμές και για τη διαιτησία.

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός, παρότι δεν έκανε το καλύτερό του παιχνίδι, μπορούσε να πάρει τη νίκη απέναντι στη Μπέτις, εξέφρασε μέσω της Cosmote TV ο Αχμέντ Χασάν, που άφησε αιχμές και για τη διαιτησία.

«Η Μπέτις είχε την κατοχή αλλά δεν κατάφερε να μας απειλήσει, ωστόσο εμείς είχαμε ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Δεν ήταν το καλύτερο ματς, αλλά συνεχίζουμε για το επόμενο», ανέφερε αρχικά ο Αιγύπτιος επιθετικός και πρόσθεσε:

«Δεν καταφέραμε να τελειώσουμε τις ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ. Ο κόσμος μας βοήθησε και τα τελευταία λεπτά ήταν δύσκολα, επειδή μείναμε με 10 παίκτες. Υπήρχαν και κάποιες διαιτητικές αποφάσεις που άλλαξαν το παιχνίδι».

Τέλος, σε ερώτηση για τη συνέχεια στον 6ο όμιλο του Europa League, σημείωσε: «Υπάρχουν άλλα πέντε ματς. Πάμε σε όλα τα παιχνίδι για τη νίκη και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε για να προκριθούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x