Από τα σαλόνια στα… αλώνια!

Μιλώντας στη βελγική ιστοσελίδα ''nieuwsblad.be'', ο Μπέσνικ Χάσι, που παραμένει άνεργος από τις 25 Σεπτεμβρίου, όταν και απολύθηκε από το Ολυμπιακό, τόνισε πως, για χάρη της οικογένειάς του, θα ήταν θετικός στο ενδεχόμενο να δουλέψει ακόμη και σε ομάδα δεύτερης κατηγορίας του Βελγίου!

«Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου θέλουν να μείνουμε στο Βέλγιο. Είμαι ανοιχτός σε όλα τα ενδεχόμενα. Ακόμη και σε πρόταση ομάδας δεύτερης κατηγορίας θα ήμουν θετικός», ήταν τα λόγια του.

Από εκεί και πέρα, σημείωσε πως, μετά το ανεπιτυχές πέρασμά του από την Ελλάδα, είχε πρόταση από την Κίνα. «Στα τέλη Νοεμβρίου, είχα πρόταση από την Κίνα, αλλά οι εκπρόσωποί μου δεν ήταν υπέρ του να συνεχίσω εκεί την καριέρα μου. Για αυτό και την απέρριψα».

Τέλος, αποκάλυψε: «Πριν ξεκινήσω να δουλεύω σε Λέγκια και Ολυμπιακό, θα μπορούσα να πάω σε Τράμπζονσπορ ή Νότιγχαμ Φόρεστ. Τώρα θα δούμε τι θα γίνει».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ