Βέλγιο

Χάσι: «Είμαι ανοιχτός ακόμη και σε πρόταση ομάδας από τη δεύτερη κατηγορία του Βελγίου»!

Ρίχνει τον… πήχη -για χάρη της οικογένειάς του- ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, που παραμένει άνεργος από τις 25 Σεπτεμβρίου. «Είχα πρόταση από τη Νότιγχαμ Φόρεστ», αποκάλυψε.

Από τα σαλόνια στα… αλώνια!

Μιλώντας στη βελγική ιστοσελίδα ''nieuwsblad.be'', ο Μπέσνικ Χάσι, που παραμένει άνεργος από τις 25 Σεπτεμβρίου, όταν και απολύθηκε από το Ολυμπιακό, τόνισε πως, για χάρη της οικογένειάς του, θα ήταν θετικός στο ενδεχόμενο να δουλέψει ακόμη και σε ομάδα δεύτερης κατηγορίας του Βελγίου!

«Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου θέλουν να μείνουμε στο Βέλγιο. Είμαι ανοιχτός σε όλα τα ενδεχόμενα. Ακόμη και σε πρόταση ομάδας δεύτερης κατηγορίας θα ήμουν θετικός», ήταν τα λόγια του.

Από εκεί και πέρα, σημείωσε πως, μετά το ανεπιτυχές πέρασμά του από την Ελλάδα, είχε πρόταση από την Κίνα. «Στα τέλη Νοεμβρίου, είχα πρόταση από την Κίνα, αλλά οι εκπρόσωποί μου δεν ήταν υπέρ του να συνεχίσω εκεί την καριέρα μου. Για αυτό και την απέρριψα».

Τέλος, αποκάλυψε: «Πριν ξεκινήσω να δουλεύω σε Λέγκια και Ολυμπιακό, θα μπορούσα να πάω σε Τράμπζονσπορ ή Νότιγχαμ Φόρεστ. Τώρα θα δούμε τι θα γίνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x