Stoiximan Super League

Χάσι: «Υπάρχουν παίκτες που δεν είναι έτοιμοι. Ξέρουμε κι εμείς τις δυνάμεις μας»

Αισιόδοξος πως ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος στις αναμετρήσεις απέναντι στην Παρτιζάν εμφανίστηκε ο Μπέσνικ Χάσι. Τι είπε για τους παίκτες που θα δηλώσει στη λίστα.

Ικανοποιημένος κυρίως από την εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού απέναντι στον Αστέρα δήλωσε ο Μπέσνικ Χάσι. Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων μιλώντας στη Nova, χαρακτήρισε πολύ καλή ομάδα την Παρτιζάν όμως δήλωσε αισιόδοξος πως η ομάδα του θα παρουσιαστεί έτοιμη για τα ματς.

Αναλυτικά:

«Ήταν αρκετά καλή η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο. Είδαμε αρκετά καλά πράγματα και συνδυασμούς Μας έλειψε λίγο η ταχύτητα αλλά ελπίζω ότι με την Παρτιζάν θα είμαστε έτοιμοι»

Για την Παρτιζάν: «Είναι πολύ καλή ομάδα. Είναι δυνατή, όμως γνωρίζουμε κι εμείς τις δυνάμεις μας και θα πρέπει είμαστε έτοιμοι».

Για την ευρωπαϊκή λίστα: «Περιμέναμε το σημερινό ματς για τις αποφάσεις μας. Πρέπει να αποφασίσουμε για τους τραυματίες. Υπάρχουν παίκτες που δεν είναι έτοιμοι, είδαμε ότι ο Βούκοβιτς είναι ανέτοιμος, ο Ρέτσος πολύ κουρασμένος, ο Μποτία και ο Μπεν είναι εκτός προπονήσεων εδώ και κάποιες ημέρες. Ο Ταχτσίδης είναι μέσα στους παίκτες που ίσως μείνει εκτός, αφού ο γιατρός είπε ότι ο τραυματισμός του χρειάζεται χρόνο. Θα δούμε αύριο…»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x