Stoiximan Super League

Χάσι: «Σέβομαι τον αντίπαλο, αλλά σκέφτομαι περισσότερο τον Ολυμπιακό»

Στις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League είτε αντιμετωπίσει την Παρτιζάν είτε την Μπούντουτσνοστ αναφέρθηκε ο Μπέσνικ Χάσι.

Δηλώσεις σχετικά με την κλήρωση του Ολυμπιακού στον Γ’ προκριματικό γύρο του Champions League έκανε ο Μπέσνικ Χάσι. Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων δεν θέλησε να σταθεί στην δυσκολία της κλήρωσης που θα βρει την ομάδα του απέναντι είτε στην Παρτιζάν είτε κόντρα στην Μπούντουτσνοστ (2-0 οι Σέρβοι στο πρώτο ματς) και τόνισε πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες του.

«Σε αυτή τη φάση θα βρεις μόνο δύσκολο αντίπαλο. Γνωρίζουμε καλά την Παρτιζάν και τώρα έχουμε χρόνο να συγκεντρωθούμε σε αυτά τα παιχνίδια μόνο. Είναι θετικό που παίζουμε το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας. Και το δεύτερο παιχνίδι εντός έδρας, μπροστά στο κοινό μας. Εκείνοι έχουν το πλεονέκτημα ότι θα έχουν δύο επίσημα παιχνίδια, θα έχουν ήδη αντίπαλο στα προκριματικά και θα είναι στη διοργάνωση. Θα μπορούσε να είναι πιο εύκολη κλήρωση, θα μπορούσε να είναι και πιο δύσκολη. Αλλά δεν χρειάζεται να το σκεφτόμαστε. Χρειάζεται μόνο να είμαστε συγκεντρωμένοι. Έχουμε καλή ομάδα, καλούς παίκτες, φέραμε μερικούς καλούς νέους παίκτες στην ομάδα και μπαίνουν σε ρυθμό. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και έτσι είμαι αισιόδοξος ότι θα πάμε καλά. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας, αλλά αυτή τη στιγμή σκέφτομαι περισσότερο τη δική μου ομάδα, παρά κάτι άλλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x