Stoiximan Super League

Χάσι: «Θα είμαστε έτοιμοι για τα προκριματικά»

Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος για τα προκριματικά του Champions League κόντρα στην Παρτίζαν, δήλωσε ο Μπέσνικ Χάσι μετά το φιλικό 0-0 με τη Λόκερεν.

Αισιόδοξος για την ετοιμότητα του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League με αντίπαλο την Παρτίζαν, εμφανίστηκε ο Μπέσνικ Χάσι μετά την ισοπαλία (0-0) με τη Λόκερεν.

Ευχαριστημένος από την εικόνα των «ερυθρόλευκων» στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ο Κοσοβάρος προπονητής, ο οποίος στάθηκε ακόμη στην καλή απόδοση των Ρομαό, Σισέ και Φιγκέιρας, ενώ στο τέλος είπε ο Εμενίκε δεν είναι ακόμη στο 100%.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπέσνικ Χάσι στην κάμερα της Nova:

«Είναι το πρώτο ματς που δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν βρήκαμε το δρόμο για τα δίχτυα. Στο πρώτο ημίχρονο τα πήγαμε καλά στην άμυνα αλλά όχι το ίδιο και στην επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε αισθητά. Σε γενικές γραμμές είδα στο γήπεδο κάποια πράγματα από αυτά που δουλέψαμε αυτές τις δέκα ημέρες στο πλαίσιο της προετοιμασίας.

Θα είμαστε έτοιμοι σίγουρα για το παιχνίδι των προκριματικών του Champions League. Είδα πολλά θετικά στοιχεία από πολλούς παίκτες. Ο Ρομαό έδειξε αρκετά βελτιωμένος και στο κέντρο της άμυνας και στα χαφ. Το ίδιο και ο Σισέ. Ο Εμενίκε δεν είναι στο ίδιο επίπεδο φυσική κατάστασης με τους υπόλοιπους, αλλά θα δουλέψει σκληρά και θα βελτιωθεί. Θετική ήταν και η παρουσία του Φιγκέιρας
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x