Stoiximan Super League

Χάσμα ΑΕΚ με Σιμόες-Πιθανή διπλή απόκτηση μέσων για Γενάρη

Μεγάλη η διαφορά στις διαπραγματεύσεις μεταξύ ΑΕΚ και Αντρέ Σιμόες. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποκτηθούν δύο μέσοι τον Ιανουάριο.

Προς διαζύγιο οδεύουν ΑΕΚ και Αντρέ Σιμόες. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Βασίλης Βέργης στη Live Sport, η διαφορά των δύο πλευρών είναι στις 300.000 ευρώ και δεν υπάρχει διάθεση από πλευράς ΠΑΕ να ανέβει ούτε… σεντ παραπάνω.

Ο Πορτογάλος μέσος αξιώνει 800.000 ευρώ το χρόνο, ενώ η «Ένωση» ανέβασε την αρχική της προσφορά από 450 σε 500 χιλ., διπλασιάζοντας τις τρέχουσες απολαβές του ποδοσφαιριστή. Η διοίκηση της ΠΑΕ δεν πρόκειται να αυξήσει κι άλλο την πρότασή της, καθώς θεωρεί πως δεν μπορεί ένας μεσοαμυντικός στα 29 του να αμείβεται με περισσότερα χρήματα από-για παράδειγμα-τον Μάρκο Λιβάγια και δεν θέλει να διαταράξει τις ισορροπίες. Μάλιστα οι «κιτρινόμαυροι» δεν φαίνεται να ασχολούνται με το αν ο Σιμόες μπορεί να βρει τα χρήματα που θέλει από άλλη ελληνική ομάδα.

Στην ΑΕΚ είχαν ήδη αποφασίσει να κινηθούν για αμυντικό χαφ εν όψει Ιανουαρίου, ενώ δεν αποκλείεται πλέον να γίνει διπλή προσθήκη στη συγκεκριμένη θέση, εφόσον φαίνεται πως ο Σιμόες το καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν. Οι Νέναντ Κρίστισιτς και Νεμάνια Ραντόγια του Ερυθρού Αστέρα και της Θέλτα αντίστοιχα είναι στόχοι, υπάρχουν επαφές και το προσεχές διάστημα θα δείξει αν μπορεί να αποκτηθεί τουλάχιστον ένας εκ των δύο. Μάλιστα αν συνυπολογιστούν τα χρήματα που εισπράττουν Σιμόες, Αϊντάρεβιτς (που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι) και Μοράν (που μπορεί επίσης να αποχωρήσει), στα ταμεία μένουν γύρω στις 900.000 ευρώ, ποσό που αρκεί για τουλάχιστον μια πολύ καλή προσθήκη στη μεσαία γραμμή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x