Stoiximan Super League

Χατζηγιοβάνης: «Γεμάτη σεζόν, του χρόνου ψηλότερα»

Tι δήλωσε ο νεαρός εξτρέμ μετά την ολοκλήρωση της σεζόν.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης κρατά τα θετικά της σεζόν που ολοκληρώθηκε για τον Παναθηναϊκό, ευχαριστεί τον Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες του, ανυπομονεί να δουλέψει με τον Ντάνι Πογιάτος και αισιοδοξεί για το μέλλον.

«Ευχαρίστησα όλο το προπονητικό τιμ για την βοήθειά τους. Είχαμε καλή σχέση και με τον προπονητή και με όλο το τιμ. Ήταν μια δύσκολη, αλλά όμορφη. Γεμάτη για μένα, προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα μου και είμαι υγιής. Τα δώσαμε όλα, τελειώσαμε με νίκη, οπότε είμαι ευχαριστημένος. Είχαμε τρία χρόνια να βγούμε τέταρτοι κι αυτό είναι κάτι. Ο Παναθηναϊκός ανεβαίνει σιγά-σιγά», δήλωσε στη Nova.

«Για κάθε νέο προπονητή έχεις περιέργεια να δεις πώς δουλεύει και πώς παίζει. Πρέπει να διεκδικήσεις τη θέση σου. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να βοηθήσουμε την ομάδα να πάει πιο ψηλά», πρόσθεσε και κατέληξε:

«Είναι μεγάλη υπόθεση να παίζουν έντεκα παιδιά από τις ακαδημίες και να στέκονται τόσο καλά απέναντι σε δυνατές ομάδες. Τόσα παιδιά από ακαδημίες δεν βρίσκεις σε όλες τις άλλες ομάδες μαζί. Γι' αυτό μόνο περηφάνια για το τριφύλλι, φαίνεται ότι τα παιδιά αυτά εκπαιδεύονται σωστά και παίζουν καλό ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x