Stoiximan Super League

Χατζηισαΐας στον ΣΠΟΡ FM: «Δείξαμε σε όλη την Ελλάδα ότι ήμασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο αμυντικός του Ατρομήτου, σχολίασε το ματς με τους «ερυθρόλευκους», αλλά και τη φάση του πέναλτι πάνω στον Ζιλέ στο φινάλε του ματς.

Την άποψη ότι ο Ατρόμητος έπρεπε να κερδίσει, αφού ήταν καλύτερος από τον Ολυμπιακό, εξέφρασε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, ο Δημήτρης Χατζηισαΐας.

Μιλώντας στους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα, ο αμυντικός της ομάδας του Περιστερίου, τόνισε ότι όλη η Ελλάδα είδε την ποιότητα του Ατρομήτου, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τη φάση του πέναλτι που δόθηκε εις βάρος του στο τέλος του ματς.

Ο αμυντικός του Ατρομήτου δεν κρύφτηκε πίσω από τα λόγια του και τόνισε ότι το πέναλτι έπρεπε να δοθεί, όπως ακριβώς έκανε ο κ. Τζήλος.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Χατζηισαΐας

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Δείξαμε σε όλη την Ελλάδα ότι ήμασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό. Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας και συνεχίζουμε».

Για το πέναλτι στον Ζιλέ: «Το έβλεπα όλο το βράδυ. Αυτό που είδα είναι ότι κατευθείαν μόλις έγινε ο διαιτητής το σφύριξε όταν είδε τον αντίπαλο μου να πέφτει. Έπρεπε να το δώσει το πέναλτι, τέλος. Δεν χρειάζεται να το συζητάμε...»

Για τη δουλειά που γίνεται στον Ατρόμητο: «Ο προπονητής μας έχει βοηθήσει πολύ. Η ομάδα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και ο κ. Κάναντι έχει ένα σκεπτικό εξωτερικού. Η ομάδα αναπτύσσεται σωστά, παίζει όμορφα, προσπαθεί να παίξει μπάλα και αυτό μας βγαίνει στο γήπεδο. Σε κάθε παιχνίδι θα δίνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Στόχος μας είναι η τετράδα, αλλά από εκεί και πέρα θα παλέψουμε για ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Για το αν το πίστευαν στην αρχή της σεζόν: «Η αρχή ήταν δύσκολη για μας. Αλλά είμαστε μια νέα ομάδα, με νέους παίκτες και ήταν λογικό. Έχουμε μια ομάδα με αρκετούς Έλληνες και αυτό μας βοηθάει και έτσι αντιμετωπίσαμε με σωστό τρόπο το όχι και τόσο καλό ξεκίνημα».

Για το μέλλον του και το δυνατό του στοιχείο: «Στόχος μου είναι να φύγω στο εξωτερικό αν μπορώ. Αυτός είναι πρωταρχικός στόχος, αφού στην Ελλάδα τα πράγματα είναι δύσκολα. Ανήκω στον ΠΑΟΚ, θα γυρίσω εκεί, αλλά στόχος είναι να πάω στο εξωτερικό. Όσον αφορά τα καλά μου στοιχεία είναι ότι όταν μπαίνω στο γήπεδο λέω στον εαυτό μου ότι δεν πρέπει να με περάσει κανείς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x