Stoiximan Super League

Χατζηισαΐας: «Θα δούμε για Ατρόμητο, έξτρα κίνητρο ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ»

Στη φετινή πορεία του Ατρομήτου, στο μέλλον του στην ομάδα του Περιστερίου (όπου αγωνίστηκε ως δανεικός), αλλά και στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Δημήτρης Χατζηισαΐας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:
Τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο πετύχατε σπουδαία πράγματα φέτος; Πως έζησες τη σεζόν που μας πέρασε;
«Σημασία έχει ότι η ομάδα κατάφερε να πετύχει τους στόχους της. Εγώ προσπάθησα και βοήθησα όσο μπορούσα. Πιστεύω την καινούρια χρονιά να συνεχίσει η ομάδα έτσι και να πετύχει τους στόχους της».

Εξ αρχής φαινόταν πιο δύσκολο το πρωτάθλημα, ωστόσο εσείς σχετικά εύκολα βγήκατε ξανά στην Ευρώπη. Τελικά ήταν εύκολο ή δύσκολο;
«Το περιμέναμε ότι θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και τη νέα χρονιά θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Φέτος υπήρχε ο Άρης, υπήρχε και ο ΟΦΗ, ομάδες με στόχους, αλλά η ομάδα κατάφερε και πήρε αυτό που ήθελε και να μακάρι να συνεχίσει έτσι».

Δεν επηρεαστήκατε ούτε από τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Μπρεστ. Δείγμα μεγάλης ομάδας που δεν μένει σε μια αποτυχία;
«Ο αποκλεισμός στην Ευρώπη ήταν μια κακή περίοδος για μας. Ωστόσο αυτός δε μας επηρέασε στο πρωτάθλημα όπου τα πήγαμε μια χαρά και του χρόνου η ομάδα θα πάει πιο έτοιμη και πιο έμπειρη στην Ευρώπη».

Λες θα πάει, δε λες θα πάμε. Να υποθέσουμε ότι το ταξίδι σου με τον Ατρόμητο τελείωσε;
«Εγώ έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και από εκεί και πέρα δε μπορώ να πω κάτι άλλο, θα δούμε. Για μένα είναι ένα έξτρα κίνητρο να παίξω στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Είναι μια μεγάλη ομάδα και του αξίζουν συγχαρητήρια για την κατάκτηση του τίτλου. Εγώ προσωπικά έχω στόχους και φιλοδοξίες να καθιερωθώ εκεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x