Stoiximan Super League

Χατζηνικολάου στον ΣΠΟΡ FM 94,6: «Πρέπει να γίνει ένα μικρό θαύμα στον Πλατανιά»

Για τη δύσκολη αποστολή που ανέλαβε στον Πλατανιά, για τον στόχο της παραμονής στη Σούπερ Λίγκα, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιάννης Χατζηνικολάου, λίγο πριν το ντεμπούτο του κόντρα στον Απόλλωνα.

Αναλυτικά, όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα:

Για το κλίμα που συνάντησε στον Πλατανιά και τον στόχο της παραμονής: «Το κλίμα της ομάδας και τους ανθρώπους τους γνώριζα, ερχόμουν και έβλεπα παιχνίδια όποτε είχα την ευκαιρία. Δεν έχω θέμα εξοικείωσης με το περιβάλλον. Το δύσκολο σκέλος της αποστολής μου είναι η θέση που βρίσκεται η ομάδα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πρέπει να γίνει ένα μικρό θαύμα πάλι. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλύτερο μέχρι το τέλος».

Για το αν είναι δυσκολότερο να διαχειριστεί τη θέση ή το υλικό της ομάδας: «Το ψυχολογικό κομμάτι είναι το πιο δύσκολο. Όταν δεν έχουν ευχαριστηθεί τη νίκη σε τόσα παιχνίδια, η διάθεση στην προπόνηση και στα ματς είναι πολύ πεσμένη. Χρειάζονται μεγάλη τόνωση όλη την εβδομάδα».

Για το αν αντιμετωπίζουν σαν τελικό το ματς με τον Απόλλωνα: «Για εμάς είναι όλα τα παιχνίδια κρίσιμα. Αυτό το ματς είναι ιδιαίτερο γιατί κερδίζοντάς τον, τον πλησιάζουμε στους δύο βαθμούς. Αν παίζαμε τώρα με Ολυμπιακό ή ΑΕΚ θα ήταν τελείως διαφορετικά τα δεδομένα».

Για τα αγωνιστικά περιθώρια που υπάρχουν, σύμφωνα με την εικόνα που έχει δείξει μέχρι τώρα ο Πλατανιάς:« Έχουν γίνει προσθήκες το τελευταίο διάστημα. Δεν είχαν παίξει όλοι. Κάποιοι παίκτες μπορούν να αλλάξουν τη ροή του ματς, την εικόνα της ομάδας. Μέσα από την ψυχολογία, από τη νίκη που ευελπιστούμε να έρθει, περιμένουμε να πάρει μπροστά η ομάδα».

Για το αν προλαβαίνει να αλλάξει κάτι μέχρι το ματς της Κυριακής: «Πολλά πράγματα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα δεν γίνεται να αλλάξουν. Μπορούμε, όμως, να αλλάξουμε τη διάθεση που θα μπουν στο παιχνίδι».

Για το αν τον αγχώνει μια τέτοια αποστολή: «Οτιδήποτε καλύτερο δείξουν σε βαθμολογία και εικόνα θα είναι στα συν, θα είναι κέρδος. Είμαι επαγγελματίας και θα πρέπει να δεχτώ όλες τις προκλήσεις».

Για το τι άλλαξε σε σχέση με πέρυσι στον Πλατανιά: «Ξέρω τι έφταιξε. Δεν γίνεται να το πω τώρα, δεν είναι σωστό. Ας τελειώσει το πρωτάθλημα και μπορούμε να το συζητήσουμε».

Για το ερχόμενο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ: «Και οι δύο μπορούν να πάρουν το παιχνίδι. Όπως φάνηκε και στο πρώτο παιχνίδι που έδωσαν, είναι παιχνίδι ισορροπιών. Έχει ελαφρά υπεροχή ο Ολυμπιακός, αλλά είναι ανοιχτό κάθε αποτέλεσμα. Όχι λόγω εικόνας ομάδων, αλλά λόγω της φετινής χρονιάς γενικότερα. Βρίσκονται πολύ κοντά και ίσως αυτό να τους αγχώνει, να φοβάται ο ένας τον άλλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x