Stoiximan Super League

Χατζηνικολάου: «Θα ήταν εντελώς διαφορετικά αν είχε μπει η ευκαιρία μας…»

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του για την ήττα του Πλατανιά με 3-0 από τον Παναιτωλικό και στάθηκε στην ευκαιρία του Δημούτσου στις δηλώσεις του.

Ο Πλατανιάς γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από τον Παναιτωλικό, αλλά το ματς θα μπορούσε να είχε κυλήσει διαφορετικά αν είχε ισοφαρίσει η ομάδα της Κρήτης στο 29ο λεπτό. Σε αυτήν τη φάση στάθηκε ο τεχνικός της, Γιάννης Χατζηνικολάου.

«Ξεκινήσαμε αρκετά καλά το παιχνίδι. Κλείναμε τους χώρους των παικτών του Παναιτωλικού. Ήρθε ένα γρήγορο γκολ από την πλευρά του Παναιτωλικού, παρ΄ όλα αυτά είχαμε καλή ισορροπία σε όλες τις γραμμές μας. Βγήκαμε με δυο – τρεις αντεπιθέσεις. Η μία ήταν πάρα πολύ κλασσική ευκαιρία και αν γινόταν γκολ θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Δυστυχώς αναγκαστήκαμε να κάνουμε την αλλαγή με τον Πλιάτσικα γιατί είχε κάποιο πρόβλημα. Το ίδιο και οι άλλες δύο αλλαγές ήταν αναγκαστικές, με αποτέλεσμα να αποσυντονιστούμε και να χάσουμε την ισορροπία στις γραμμές. Ο Παναιτωλικός είχε και τον χώρο, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και όταν έγινε και το δεύτερο γκολ, τελείωσε το παιχνίδι. Καλή συνέχεια στον Παναιτωλικό και στον Τραϊανό», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x