Champions League

Χέντερσον: «Είναι πολύ νωρίς για να είμαστε φαβορί για το Champions League»

Πολύ νωρίς είναι σύμφωνα με τον Χέντερσον για να θεωρείται η Λίβερπουλ φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Champions League.

Τα προγνωστικά που θέλουν την Λίβερπουλ να είναι φαβορί για να κατακτήσει για δεύτερη διαδοχική χρονιά το Champions League δεν φαίνεται να συγκινούν και ιδιαίτερα τον αρχηγό των «κόκκινων», Τζόρνταν Χέντερσον.

Ο αρχηγός των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης επισήμανε ότι το μόνο που απασχολεί την Λίβερπουλ είναι να συνεχίσει τις πολύ καλές εμφανίσεις και σε καμία περίπτωση το τι γράφεται και τι εκτιμάται για το φετινό νικητή της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς να θεωρούμαστε το Νο1 φαβορί για να κατακτήσουμε και φέτος το Champions League. Έχουμε ξεκινήσει εξαιρετικά την νέα σεζόν και το μόνο, το οποίο θέλουμε είναι να συνεχίσουμε με αυτό τον ρυθμό. Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να βελτιωθούμε και να είμαστε καλύτεροι. Αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε απέναντι στην Νάπολι. Πρέπει να δώσουμε όλοι το 100% των δυνατοτήτων μας και να αρχίσουμε την πορεία μας στο Champions League με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», τόνισε ο Άγγλος χαφ.

Η Λίβερπουλ έχει κάνει το τέλειο ξεκίνημα στη φετινή Premier League, έχοντας 5 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και βρίσκεται στην κορυφή, διατηρώντας απόσταση πέντε βαθμών από την δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι.

«Οποιαδήποτε ομάδα αγωνίζεται απέναντι στην Λίβερπουλ θέλει να την κερδίσει. Αυτό ακριβώς ισχύει και στην περίπτωσή μας. Δουλεύουμε πολύ σκληρά πριν από κάθε παιχνίδι ούτως ώστε να είμαστε έτοιμοι να επικρατήσουμε κάθε αντιπάλου. Από την πλευρά μας εμείς δίνουμε τα πάντα σε κάθε παιχνίδι και άπαντες γνωρίζουμε ότι θα είναι αρκετά δύσκολο το παιχνίδι απέναντι στην Νάπολι. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά από την πλευρά μας πρέπει να αγωνιστούμε με τον τρόπο, με τον οποίο έχουμε ξεκινήσει την χρονιά. Είμαι σίγουρος ότι εάν αγωνιστούμε όπως μπορούμε τότε θα καταφέρουμε να πάρουμε την νίκη και να μπούμε με το δεξί στις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις», υπογράμμισε ο διεθνής άσος.

Η Λίβερπουλ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ντιβόγκ Οριγκί, ο οποίος έχει τεθεί εκτός αγωνιστικής δράσης για πάνω από δύο εβδομάδες εξαιτίας προβλήματος στον ώμο που αποκόμισε στην νίκη του περασμένου Σαββάτου με 3-1 απέναντι στην Νιουκάστλ.

Το γεγονός αυτό μπορεί να αποτελέσει έναυσμα για τον Ράιαν Μπρέουστερ με τον Χέντερσον να κάνει ειδική μνεια στον 19χρονό πολλά ελπιδοφόρο επιθετικό των «κόκκινων»: «Ο Ράιαν ήταν εξαιρετικός κατά την pre-season. Έκανε εντυοωσιακές εμφανίσεις και αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή. Διαθέτουμε αρκετή δύναμη στο ρόστερ αλλά μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ο Ράιαν είναι εξαιρετικός και το μόνο, το οποίο έχει να κάνει είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται στον ίδιο ρυθμό».

Επιμέλεια: Βασίλης Μιχάλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x