Ιταλία

Χειρονομία του Σάρι σε οπαδούς της Γιουβέντους (pic)

Ο προπονητής της Νάπολι ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο σε οπαδούς της «Γιούβε» με υποδέχτηκαν εχθρικά την αποστολή.

Η Νάπολι πήρε μεγάλη νίκη σε εχθρικό περιβάλλον απέναντι στη Γιουβέντους (0-1) και ξαναμπήκε στη μάχη του τίτλου. Κατά την άφιξη της αποστολής στο γήπεδο, μια μερίδα οπαδών υποδέχτηκαν με άσχημο τρόπο τους «παρτενοπέι» και ο προπονητής Μαουρίτσιο Σάρι εθεάθη (και φωτογραφήθηκε) να τους κάνει χειρονομία υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλο.

«Απάντησα σε μια ομάδα οπαδών που μας έβριζαν και μας έφτυναν επειδή είμαστε από τη Νάπολι. Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό σε έναν απλό φίλο της Γιουβέντους. Η πλειοψηφία τους είναι εξαιρετικοί άνθρωποι, δεν έχω πρόβλημα με τον κόσμο της Γιουβέντους», τόνισε ο Σάρι.

Όσο για τη νίκη της ομάδας του και τι σημαίνει για τη μάχη του τίτλου, είπε: «Δεν ήταν μια τέλεια εμφάνιση. Αν ανεβάζαμε ρυθμό νωρίτερα ίσως να βάζαμε το γκολ πιο πριν από τις καθυστερήσεις. Δώσαμε μια μεγάλη χαρά στον κόσμο μας, αλλά η Γιουβέντους παραμένει μπροστά και οι πιθανότητες να τους περάσουμε παραμένουν λίγες. Κρατάμε ότι παίξαμε χωρίς φόβο σε μια από τις δυσκολότερες έδρες. Θα ήταν βλασφημία να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x