Stoiximan Super League

Χειρουργείο για Ζαμπά

Σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί ο Λέο Ζαμπά, ώστε να ξεπεράσει την ρήξη έσω μηνίσκου που υπέστη στην φιλική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Δόξα Δράμας.

Την πόρτα του χειρουργείου αναμένεται να περάσει σήμερα ο Λέο Ζαμπά, ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα που αποκόμισε στον μηνίσκο μετά το φιλικό του ΠΑΟΚ με την Δόξα στη Δράμα.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός υπέστη ρήξη έσω πλάγιου μηνίσκου στο δεξί πόδι, χωρίς ωστόσο να πειραχθεί ο χιαστός του.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ

Τακτικής συνέχεια στη Νέα Μεσημβρία με το τεχνικό επιτελείο να στρέφει την προσοχή του αποκλειστικά στο επικείμενο παιχνίδι με την ΑΕΛ στην Τούμπα (24.11, 18:00).

Η ΑΕΛ έχει στο πρώτο κομμάτι της σεζόν έχει δείξει ότι είναι ένας αντίπαλος ικανός να κοντράρει οποιονδήποτε αντίπαλο και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ το γνωρίζουν πολύ καλά. Η προσοχή όλων είναι στραμμένη στην κόντρα με τους Θεσσαλούς κι εκεί εστιάστηκε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης της Πέμπτης.

Μετά την απαραίτητη προθέρμανση και κάποια παιχνίδια rondo, ο Αμπέλ Φερέιρα πήρε τη σκυτάλη και ξεκίνησε να δείχνει στους παίκτες του τι θέλει να δει από αυτούς στον αγωνιστικό χώρο.

Τα ονόματα των Πόντους Βέρνμπλουμ και Λέο Ζαμπά είναι τα μοναδικά στο ιατρικό δελτίο, με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του ενόψει Λάρισας. Ο Σουηδός μέσος συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Βραζιλιάνος εξτρέμ θα υποβληθεί σήμερα σε χειρουργική επέμβαση.

Την Παρασκευή (22.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x