Γερμανία

Χένες: «Πέντε βασικοί παίκτες εναντίον του Αντσελότι»

Στην παραδοχή του ότι πέντε βασικοί παίκτες της Μπάγερν Μονάχου ήταν εναντίον του Κάρλο Αντσελότι, προέβη ο πρόεδρος της ομάδας, Ούλι Χένες.

Δεν μάσησε τα λόγια του ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου Ούλι Χένες, ο οποίος παραδέχθηκε ότι ένας από τους λόγους απόλυσης του Κάρλο Αντσελότι τόσο νωρίς μέσα στη σεζόν, ήταν το ότι πέντε σημαντικοί παίκτες της γερμανικής ομάδας ήταν εναντίον του.

«Ο Αντσελότι είχε πέντε σημαντικούς παίκτες εναντίον του και αυτή η κατάσταση ήταν μη βιώσιμη. Είναι φανερό ότι δεν πήραμε μια τέτοια απόφαση μετά από μια μόνο ήττα. Το κλαμπ είδε μια κατάσταση να μεγαλώνει επί πολλές εβδομάδες και μήνες, κάτι που έφτασε να είναι εκτός έλεγχου. Παρόλα αυτά, κατά τη γνώμη μου, τις προηγούμενες μέρες «έχασε» πέντε σημαντικούς παίκτες και αυτό δεν μπορούσε να συνεχιστεί. Ένας προπονητής δεν μπορεί να δουλέψει με πέντε από τους καλύτερους παίκτες του σαν αντιπάλους. Ο εχθρός που βρίσκεται δίπλα σου είναι πάντα πιο επικίνδυνος και για αυτό έπρεπε να δράσουμε», δήλωσε ο 65χρονος.

Μέσα σε αυτούς τους πέντε παίκτες, λέγεται ότι ήταν οι Φραν Ριμπερί και Κινγκσλέι Κομάν.

Επιμέλεια: Αποστόλης Βερτούδος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x