Europa League

Χεράκι-χεράκι στην κορυφή Λάτσιο και Νις

Με νίκες συνέχισαν Νις (3-0 την Φίτεσε) και Λάτσιο (2-0 την Ζούλτε Βάρεγκεμ) και παρέμειναν στην κορυφή του 11ου ομίλου του Europa League μετά από 2 αγωνιστικές.

Πολύ σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στους «32» του Europa League πήραν Νις και Λάτσιο οι οποίες ντούμπλαραν τις νίκες τους και με 6 βαθμούς συγκατοικούν στην κορυφή του 11ου ομίλου.

Στη Γαλλία, σε ένα ματς που… στιγματίστηκε από το πρόβλημα ηλεκτροδότησης στο υπερσύχρονο γήπεδο της Νις, η Φίτεσε δεν μπόρεσε αν προβάλλει αντίδραση και δεχόμενη δύο γκολ σε ένα ημίχρονο, ηττήθηκε φυσιολογικά με 2-0.



Με το ίδιο σκορ επικράτησε και η Λάτσιο της Ζούλτε Βάρεγκεμ, χωρίς καν να χρειαστεί να φορτσάρει ιδιαίτερα. Βέβαια, η αλήθεια είναι πως μέχρι να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Ιμόμπιλε στις καθυστερήσεις, οι Βέλγοι παρέμεναν ζωντανοί, χωρίς όμως να καταφέρουν να φτάσουν σε γκολ.



Έτσι την 3η αγωνιστική Νις και Λάτσιο θα συγκρουστούν σε μια πρώτη μάχη κορυφής, ενώ από την άλλη Ζούλτε Βάρεγκεμ και Φίτεσε θα αγωνιστούν μεταξύ τους, διεκδικώντας τους παρθενικούς βαθμούς στη διοργάνωση.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Νις-Φίτεσε 3-0
(16’, 82’ Πλέα, 45’ Σεντ Μαξιμίν)

Λάτσιο-Ζούλτε Βέρεγκεμ 2-0
(18’ Καισέδο, 90΄ Ιμόμπιλε)

Η βαθμολογία
Νις 6
Λάτσιο 6
Ζούλτε Βάρεγκεμ 0
Φίτεσε 0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x