Αγγλία

Χέσκεϊ: «Έκλαιγα στο πάτωμα μόλις μετακόμισα στην Λίβερπουλ»

Στην αποκάλυψη του ότι έπασχε από κατάθλιψη μόλις άφησε το Λέστερ για το Λίβερπουλ, προέβη ο παλαίμαχος στράικερ της εθνικής Αγγλίας.

Για τη «μάχη» που έδωσε επί ένα εξάμηνο με την κατάθλιψη, μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά ο Εμίλ Χέσκεϊ. Ο παλαίμαχος Άγγλος επιθετικός δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στα δεδομένα του καινούργιου περιβάλλοντος, το οποίο συνάντησε κατά τη μετακόμισή του από τον τόπο καταγωγής του και την ομώνυμη ομάδα του, Λέστερ, στην Λίβερπουλ το 2000.

«Διήρκησε έξι μήνες. Αλλά έπρεπε να το ξεπεράσω γρήγορα αφού είχα παιδιά και κοπέλα. Κυριολεκτικά ξάπλωνα στο πάτωμα και έκλαιγα. “Τι έκανα;”, αναρωτιόμουν διαρκώς. Δεν ήξερα αν έχω πράξει σωστά», τόνισε χαρακτηριστικά στην «Guardian» ο Χέσκεϊ, ο οποίος -έναντι 16.5 εκατ. ευρώ- αποτέλεσε την ακριβότερη μεταγραφή στην έως τότε ιστορία των «κόκκινων».

«Το πιο περίεργο, όμως, ήταν ότι μόλις πήγαινα στην προπόνηση, ένιωθα πολύ καλά. “Γιατί απλά δεν κάνεις παρέα με τους συμπαίκτες σου;”, σκεφτόμουν επίσης», συνέχισε ο 41χρονος Άγγλος. Εξηγώντας ουσιαστικά το πως ξεπέρασε αυτή τη δύσκολη, για τον ίδιο αλλά και την οικογένεια του, κατάσταση.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x