Stoiximan Super League

Χιμένεθ: «Δείξατε ομάδα που θέλει το πρωτάθλημα»

Εγκώμια από τον Ισπανό στους παίκτες της ΑΕΚ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έβγαλε το καπέλο στους παίκτες της ΑΕΚ για την πολύ καλή εικόνα τους στα φιλικά με Λαμία (5-0) και Παναιτωλικό (4-0).

«Είμαι ικανοποιημένος από όσα δείξατε στα δύο φιλικά. Για να κάνουμε δύο νίκες με συνολικό σκορ 9-0 σημαίνει πως είχαμε διάθεση και σοβαρότητα. Αυτή η εικόνα ανήκει σε μια ομάδα που διεκδικεί πρωτάθλημα και έχει διάθεση να το κατακτήσει», τόνισε στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Ανδαλουσιανός προπονητής έδωσε το μήνυμα για συγκέντρωση στη δουλειά και φάνηκε να εκτιμά πως το πρωτάθλημα θα αρχίσει το επόμενο Σαββατοκύριακο. «Τώρα πρέπει να δουλέψουμε πολύ καλά, να ξεκουραστείτε το Σαββατοκύριακο και από την αρχή της επόμενης εβδομάδας να μπούμε σε αγωνιστικό ρυθμό και να συγκεντρωθούμε στη δουλειά για να είμαστε έτοιμοι όταν θα ξεκινήσουν πάλι τα παιχνίδια», είπε.

Οι Αραούχο, Κονέ και Τσόσιτς συνεχίζουν ατομικό, με τους δύο πρώτους να έχουν καλές πιθανότητες να προλάβουν το παιχνίδι που ακολουθεί ακόμη κι αν είναι την επόμενη Κυριακή, ενώ ο Σέρβος αμυντικός θα χρειαστεί ακόμη κάποιες εβδομάδες μέχρι να επανέλθει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x