Stoiximan Super League

Χιμένεθ: «Κάναμε δώρο στον αντίπαλο το πρώτο ημίχρονο»

Διαβάστε τις δηλώσεις του τεχνικού του Αστέρα Τρίπολης, Μπόρχα Χιμένεθ, μετά την ήττα από την Ξάνθη.

Απογοητευμένος με την τροπή του ματς και την ήττα από την Ξάνθη εμφανίστηκε ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Μπόρχα Χιμένεθ.

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν πολύ καλοί αλλά στο δεύτερο χάσαμε αρκετές ευκαιρίες. Κάποιες φορές ο τερματοφύλακάς τους, κάποιες άλλες μια κακή τελική απόφαση από πλευράς μας δεν μας επέτρεψαν να βρούμε έστω το 2ο γκολ. Το πρόγραμμα στο ξεκίνημα ήταν δύσκολο και το ξέραμε από την αρχή. Σήμερα, κάναμε δώρο στον αντίπαλο το πρώτο ημίχρονο, κι αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να διορθώσουμε. Είμαστε μια ομάδα που δεν μπορεί να πετά ένα ολόκληρο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε μια καλή εμφάνιση και πιστεύω πως αν κάναμε καλύτερες επιλογές στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει το ματς», είπε αρχικά.

Για την Ξάνθη: «Είναι μια ομάδα με ξεκάθαρο τρόπο παιχνιδιού και που εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες που βρίσκει στο ματς».

Η άποψή του για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Βρισκόμαστε ακόμα στη διαδικασία που μαθαίνουμε ακόμα το ελληνικό πρωτάθλημα. Υπάρχουν 3-4 ομάδες που είναι σε υψηλότερο επίπεδο από κάποιες άλλες. Είναι ένα ποδόσφαιρο που εξαρτάται περισσότερο στη φυσική κατάσταση από το ισπανικό ποδόσφαιρο, άρα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προσαρμοστούμε και να πάρουμε το 100% των δυνατοτήτων των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x