Οι δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ στο ΑΕΚ TV

«Δεν το ήξερα ότι είχαμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό τρεις φορές μετά από 21 χρόνια, αλλά το σίγουρο είναι πως αν παίρνεις νίκες αυξάνεται η αυτοεκτίμηση της ομάδας, φεύγει ο φόβος, οπότε έρχονται οι νίκες. Η υποχρέωση που έχουμε όλοι είναι ο καθένας να δίνει τον καλύτερό του εαυτό όποτε του ζητηθεί.

Σιγουρα δεν ήταν τόσες πολλές οι αλλαγές σήμερα, όμως υπάρχει το παιχνίδι με τον Αστέρα. Εκεί ίσως υπάρξουν περισσότερο και όσο συγκεντρώνεται η κούραση στη συνέχεια ίσως υπάρξουν περισσότερες αλλαγές.

Το σίγουρο είναι ότι οι αγώνες είναι πολλοί. Με τις δυο νίκες παίρνουμε μια έξτρα ώθηση για τη συνέχεια. Αλλά τα πράγματα μπορεί αρχίσουν να γίνονται πιο δύσκολα στην πορεία όσο συσσωρεύεται η κούραση. Μπορεί να έρθουν τραυματισμοί. Μακάρι να μην έρθει κανένας τραυματισμός, αλλά όταν έχεις συνεχόμενα παιχνίδια μπορεί να προκύψει.

Αυτό που ελπίζω είναι με τη βοήθεια του κόσμου και με την προσπάθεια της διοίκησης έτσι ώστε να γεμίζει το ΟΑΚΑ. Να δίνει την έξτρα ώθηση που χρειάζεται η ομάδα για να μπορέσουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ