Κύπελλο Ελλάδας

Χιμένεθ: «Ο κόσμος να κερδίσει το παιχνίδι πριν μπουν οι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο»

Στην ώθηση που πρέπει να δώσει ο κόσμος της ΑΕΚ στο ματς-γιορτή με τον Λεβαδειακό στάθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ στις δηλώσεις του στην ΑΕΚ ΤV, μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Χιμένεθ στην κάμερα του ΑΕΚ TV:

Για το τι πρέπει να κάνει από εδώ και πέρα η ΑΕΚ για το νταμπλ: «Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα έχουμε κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βάλουμε το κερασάκι στην τούρτα. Αυτό μας λείπει. Να έχουμε την ίδια φιλοδοξία και την ίδια συγκέντρωση γιατί διαφορετικά όλα θα ξεχαστούν πάρα πολύ γρήγορα».

Για την παρουσία του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου: «Μπαίνει δυνατά, είναι ένας πολύ επιθετικογενής παίκτης. Όταν μπαίνει ο Λάζαρος οι αντίπαλοι έχουν πολλά λεπτά στα πόδια τους, οπότε έχουν κουραστεί, και αυτός εκμεταλλεύεται τόσο την επιθετικότητα όσο και τις κάθετες κινήσεις που μπορεί να κάνει».

Για το ματς της Κυριακής με τον Λεβαδειακό: «Περιμένοντας το γήπεδο να ολοκληρωθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια νομίζω πως το καλύτερο έναυσμα για τον κόσμο θα είναι το παιχνίδι της Κυριακής. Αυτό που θέλω να δω είναι ο κόσμος να αρχίζει να κερδίζει το παιχνίδι πριν ακόμα μπουν οι ποδοσφαιριστές μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Όταν σηκώσουν το κεφάλι τους και δουν αυτή την κατάσταση στις κερκίδες να καταλάβουν ότι ο κόσμος είναι εδώ και τους στηρίζει. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο παιχνίδι και ο Λεβαδειακός δεν θα μας χαριστεί σε τίποτα».

Για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ: «Κατάφερε να βρίσκεται στον τελικό, θα είμαστε αντίπαλοι. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί στον τελικό και αυτό είναι το σημαντικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x