Stoiximan Super League

Χιμένεθ: «Να παίζουμε για τον Γιάκομπ, όπως παίζαμε και για τον Πέτρο»!

«Σκασμένος» με τον τραυματισμό-σοκ του Γιάκομπ Γιόχανσον, αλλά αποφασισμένος να παλέψει κόντρα στις αντιξοότητες, εμφανίστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ σε ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Μανόλο Χιμένεθ μετρά την μία (σοβαρή) απώλεια μετά την άλλη, αλλά δεν το βάζει κάτω!

Σε ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ο Ισπανός κόουτς έδειξε αποφασισμένος να παλέψει... κόντρα σε όλους και σε όλα, προκειμένου η Ένωση να πετύχει τους στόχους της.

Θέλησε, δε, να φτιάξει και τη ψυχολογία των παικτών του, υπογραμμίζοντας πως άπαντες οφείλουν να δώσουν το... κάτι παραπάνω, αγωνιζόμενοι τόσο για τον Πέτρο Μάνταλο (όπως έκαναν τις τελευταίες μέρες), όσο και για τον Γιάκομπ Γιόχανσον, μετά το χθεσινό σοκαριστικό τραυματισμό του.

«Μετά τον Πέτρο, χάσαμε και τον Γιόχανσον. Χάσαμε ακόμα ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας και της λειτουργίας μας. Είναι και οι δυο παίκτες, δυο σημαντικά κομμάτια για την ομάδα και το σύνολο, δυο σημαντικά πρόσωπα εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να το αλλάξουμε. Δεν γίνεται να διαφοροποιήσουμε την κατάσταση με καλύτερα δεδομένα για εμάς. Είναι κάτι που μας έχει επηρεάσει όλους και είναι λογικό, το καταλαβαίνω απόλυτα.

Όπως έγινε και με τον Πέτρο, έτσι και με τον Γιάκομπ. Όμως όπως το ξεπεράσαμε με τον Πέτρο και συνεχίσαμε, το ίδιο πρέπει να κάνουμε και τώρα. Αυτό πρέπει να το κάνουμε και να παίζουμε και για τους δυο. Να πάρουμε δύναμη και να κοιτάξουμε μπροστά στα σημαντικά παιχνίδια που έχουμε και αφορούν, τόσο το πρωτάθλημα, όσο και την Ευρώπη»
, ανέφερε μεταξύ άλλων στους «κιτρινόμαυρους» ο Χιμένεθ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x