Stoiximan Super League

Χιμένεθ στους παίκτες: «Είστε 24 και σας υπολογίζω όλους, να είστε έτοιμοι»

Μήνυμα εγρήγορσης προς όλους τους ποδοσφαιριστές του έστειλε ο Μανόλο Χιμένεθ κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης, τονίζοντας ότι πρέπει να είναι όλοι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή.

Στην... τσίτα θέλησε να κρατήσει όλους τους ποδοσφαιριστές του ο Μανόλο Χιμένεθ με τα λεγόμενά του στη σημερινή προπόνηση της ομάδας.

Ο προπονητής της ΑΕΚ υπογράμμισε προς τους παίκτες του ότι ποντάρει σε όλους και για αυτό το λόγο θα πρέπει να είναι έτοιμοι ανά πάσα ώρα και στιγμή τους ζητηθεί, καθώς ακολουθούν μέχρι την ολοκλήρωσε της σεζόν μόνο ντέρμπι, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την ΑΕΛ.

«Υπολογίζω σε όλους και πρέπει να είστε πάντα έτοιμοι για να βοηθήσετε την ομάδα. Είστε 24 ποδοσφαιριστές και είμαι σίγουρος ότι όλοι έχετε τη δυνατότητα να βοηθήσετε. Έχουμε μόνο ντέρμπι από εδώ και πέρα, για αυτό να είστε έτοιμοι να βοηθήσετε. Πρώτα απ' όλα είναι το ματς της Κυριακής με τη Λάρισα που πρέπει να κερδίσουμε. Αν δεν γίνει αυτό, τότε δεν θα έχει καμία αξία η νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό», είπε μεταξύ άλλων ο Ισπανός τεχνικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x