Stoiximan Super League

Χιμένεθ στους παίκτες της ΑΕΚ: «Ξεχάστε την Μπριζ, τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα»

Στο παρελθόν ανήκει για την ΑΕΚ η αναμέτρηση με την Μπριζ στο Βέλγιο, όπως τόνισε στη χθεσινή του ομιλία ο Μανόλο Χιμένεθ και αναφέρθηκε στην έναρξη του φετινού πρωταθλήματος.

Αφού μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για την εικόνα τους στο προχθεσινό παιχνίδι με την Μπριζ, ο Μανόλο Χιμένεθ έδωσε το σύνθημα για το αυριανό ματς με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ.

«Σας αξίζουν συγχαρητήρια για τη συνολική σας παρουσία στο ματς με αντίπαλο την Μπριζ. Ειδικά για το πάθος και την καρδιά που δείξατε όταν μείναμε με παίκτη λιγότερο. Τώρα όμως πρέπει να ξεχάσουμε την Μπριζ», ήταν το σχόλιο του Ισπανού τεχνικού για την αναμέτρηση με τους Βέλγους και στη συνέχεια μίλησε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στους Αγρινιώτες.

«Τώρα αρχίζει η Λίγκα. Ξέρετε πως πρόκειται για έναν ακόμη πολύ σημαντικό στόχο μας. Εμείς πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά στο πρωτάθλημα και να κερδίζουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό πρέπει να ξεκινήσουμε να κάνουμε από την Κυριακή, να πάρουμε το τρίποντο και μόνο αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε από σήμερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x