Europa League

Χιμπάλα: «Εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας ο Ατρόμητος, ελπίζουμε στην πρόκριση»

Δεν χάνει τις ελπίδες του για τη ρεβάνς με τον Ατρόμητο, ο προπονητής της Ντουνάισκα, Πίτερ Χιμπάλα, που στάθηκε στα λάθη της ομάδας του στο πρώτο ματς που στέρησαν ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Ντουνάισκα:

«Ήταν κρίμα από τον τρόπο που χάσαμε την περασμένη εβδομάδα. Για 60-65 λεπτά θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι. Ήταν πολύ λυπηρό αποτέλεσμα. Ο Ατρόμητος κυρίως αμυνόταν. Εμείς κάναμε λάθη στη μεσαία γραμμή και ο Ατρόμητος τα εκμεταλλεύθηκε. Έχουμε πίστη στην ομάδα. Αν μπορέσουμε να τους δημιουργήσουμε μία κρίση μέσα στον αγώνα θα είναι καλό. Το σίγουρο είναι όμως ότι θέλουμε δύο γκολ για να ελπίζουμε στην πρόκριση».

Για την αξιοποίηση του Βίντα: «Έχουμε τέσσερις πάρα πολύ καλούς επιθετικούς. Έχουμε διάφορες ιδέες και μπορούμε να σκοράρουμε με πολλούς τρόπους».

Για το πόσο επηρεάζει η κούραση: «Την περασμένη σεζόν κάναμε ένα θεαματικό παιχνίδι. Αυτό είναι το στυλ μου. Επίθεση και πρέσινγκ. Αυτό είναι. Πρέσινγκ, πρέσινγκ, πρέσινγκ! Κάναμε μια ειδική προπόνηση για τη φυσική κατάσταση. Είχαμε ένα εύκολο ματς την Κυριακή, θα αλλάξουμε κάποιους παίκτες, οπότε αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για μας».

Με τη σειρά του ο Μάρτιν Γέντλισκα, εκπροσωπώντας τους παίκτες της σλοβακικής ομάδας ανέφερε:

«Είμαστε έτοιμοι και σε πολύ καλή κατάσταση για να περάσουμε. Την Κυριακή τα πήγαμε καλά στο ματς πρωταθλήματος. Δεν έχουμε έρθει για ταξίδι αναψυχής. Το ίδιο κάναμε και στον προηγούμενο γύρο με την Κρακόβια. Έχουμε την ευκαιρία να το αποδείξουμε και πάλι, ότι μπορούμε να περάσουμε».

Για το πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπίσει μια ομάδα που επιτίθεται με αντεπιθέσεις: «Είναι δύσκολο όπως κάθε παιχνίδι. Ωστόσο, δεν είναι μόνο θέμα του τερματοφύλακα, αλλά και όλης της ομάδας που δεν πρέπει να επιτρέψει τις αντεπιθέσεις. Οπότε είναι μια ομαδική δουλειά»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x