Αγγλία

Χίπια: «Η αδυναμία της Μπάγερν είναι οι αντεπιθέσεις»

O Xίπια παραχώρησε δηλώσεις στη «Liverpool Echo» για την πορεία της ομάδας στην Ευρώπη, με αφορμή τις αναμετρήσεις με την Μπάγερν Μονάχου.

Λιγότερο από μια βδομάδα απομένει για την αναμέτρηση ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Μπάγερν Μονάχου για την φάση των «16» του Champions League και οι δηλώσεις από τα πρόσωπα των δύο σωματείων αυξάνονται συνεχώς. Ένα από αυτά είναι ο άλλοτε άσος των «κόκκινων», Σάμι Χίπια.

O πρώην παίκτης του αγγλικού συλλόγου σε δηλώσεις του στη «Liverpool Echo» για την παρουσία της ομάδας στο Champions League, ανέφερε: «Πέρυσι φτάσαμε μέχρι τον τελικό του Champions League και φέτος μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Αυτός πρέπει να είναι στόχος της ομάδας».

«Έχουμε κάνει ορισμένες πολύ ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ και μπορούμε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Δεν υπάρχει λόγος να μην το κάνουμε. Επίσης, δεν υπάρχει λόγος να παρατήσουμε το Champions League, επειδή τα πηγαίνουμε τόσο καλά στο πρωτάθλημα. Το Champions League πρέπει να είναι πάντα στόχος», πρόσθεσε ο Χίπια

Στη συνέχεια, ο Φιλανδός πρώην κεντρικός αμυντικός υπογράμμισε: «Θα είναι σίγουρα δύσκολο, αλλά η ομάδα πρέπει να το κάνουμε. Πρέπει να προσπαθήσει να κατακτήσει και τα δύο τρόπαια. Το οφείλει στον κόσμο».

Επίσης, ο άλλος άσος της Λίβερπουλ υποστήριξε για τα παιχνίδια με τους Βαυαρούς: «Η Μπάγερν Μονάχου δεν τα πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα φέτος, αλλά παραμένει επικίνδυνη. Δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα και στα δύο παιχνίδια».

«Ο Φαν Νταίκ δεν θα αγωνιστεί, αλλά δεν ανησυχώ ιδιαίτερα. Θα δοθεί ευκαιρία σε ένα άλλο παιδί και θα τα καταφέρει. Γνωρίζω την Μπάγερν Μονάχου πολύ καλά και η αδυναμία της είναι οι αντεπιθέσεις. Δεν αμύνεται καλά όταν δέχεται αντεπίθεση. Πιστεύω θα σκοράρουμε γκολ και στα δύο παιχνίδια», κατέληξε στη συνέντευξή του στην εφημερίδα του Λίβερπουλ.

Επιμέλεια :Σταύρος Καραμαλάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x